Onderweg naar 2021
30 december 2020 
in Texel
1 min. leestijd

Onderweg naar 2021

Vandaag woensdag 30 december 2020, een van de laatste dagen van het turbulente jaar 2020. Een jaar waarin alles anders werd, alles anders ging en alles anders moest. Het jaar van Covid-19 a.k.a Corona. Een jaar van improviseren, een jaar van omdenken en vervolgens gewoon doorgaan. Lock down of halve Lock down, het eiland Texel is ook in dit jaar weer veel bezocht door velen. Dit jaar zijn er heel erg veel Nederlanders geweest. Natuurlijk niet verwonderlijk als je weet dat reizen naar het buitenland anders dan andere jaren was. En dan is de aloude spreuk, Texel zo ver weg en toch zo dichtbij weer heel erg van toepassing. Helaas niet voor groepen scholen, bedrijven en grote familie-uitjes. Vele trouwpartijen gingen ook niet door of zijn op de lange baan geschoven.

Desalniettemin hebben wij van Dagje Texel naast onze eigen organisatiebureau ook nog eigen bussen, solexen en de 100 % elektrische e-choppers (Texel Cruisers) in het assortiment die dit jaar heel erg veel verhuurd zijn. Niet aan groepen, maar wel heel erg veel aan vrienden, vriendinnen, familie-uitjes en kleine partijtjes. Sterker nog, we hebben dit jaar nog nooit zoveel banden versleten van onze solexen, en onze 1e generatie e-choppers hebben we alweer buiten dienst gesteld. In 2021 komen er weer hele nieuwe TexelCruisers bij! Ook zijn we druk bezig met het organiseren van leuke uitjes rondom deze duurzame manier van Texel verkennen.

Voor nu is het jaar bijna om, we zijn er nog, mede dankzij u en ook mede dankzij de overheid die in deze tijden ook heeft geholpen. Wij wensen u voor 2021 vooral een goede gezondheid toe en laten we hopen op een (uiteindelijk) Corona vrij jaar!

Jos en Marcel

&

Bridget, Dick, Jan, Irene, Rodi, Martijn, Hans en nog vele andere Texelaars

Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en gek van Scouting
Reactie plaatsen