teambuilding op texel

Teambuilding op Texel organiseren?

De perfecte locatie voor teambuildingprogramma’s.

teambuilding is vertrouwen in elkaar

Teambuilding Texel

Op Texel werken we met uitdagende teambuildingactiviteiten aan de teamgeest, het 'samen'-gevoel, de sfeer, het vertrouwen, de samenwerking en de eenheid in uw team. Want Dagje Texel is specialist in teambuilding-programma's. We zijn, woonachtig en wonen en werken ons hele leven lang al op Texel en kennen het waddengebied op ons duimpje. We maken daarom altijd de juiste keuzes; ook in onze teambuildingprogramma's op Texel.

Texel: dé teambuildinglocatie!

Teambuilding-programma's zijn bij uitstek maatwerkprogramma's. Want ieder team heeft een andere aanpak nodig. Dagje Texel begrijpt dat en maakt de juiste keuzes. En Texel vormt de perfecte locatie voor teambuildingprogramma's, vanwege de vele mogelijkheden en vanwege de prachtige natuur.

Dagje Texel staat voor: Inhoudelijk gerichte pakketten: uw event is daardoor voor een groot gedeelte aftrekbaar. Totaalorganisatie: compleet verzorgde programma's op maat. Vrijblijvende offertes, gebaseerd op uw wensen en ideeën. Wij hanteren een transparante werk- en offertemethode.

Welkom op Texel: het hele jaar door! Neem contact op met Dagje Texel voor meer info!

elkaar leren kennen op texel

Je leert elkaar anders kennen

Tijdens jullie teambuildinguitje op Texel krijgen jullie de gelegenheid om jullie collega's op een heel andere manier te leren kennen. Je zult ontdekken dat die ene collega waarmee je op de werkvloer niet veel gemeen lijkt te hebben, in het dagelijks leven heel anders kan zijn.


Door samen andere activiteiten te ondernemen, bouwen jullie een nieuwe band op buiten de werkomgeving. Het is een kans om elkaar beter te begrijpen en een hechtere relatie op te bouwen, wat de samenwerking op de werkvloer alleen maar ten goede zal komen.
gewoon lekker weg op texel

Gewoon een leuk Dagje Texel

Teambuilding is niet alleen bevorderlijk voor de band in jullie team en de onderlinge verstandhouding, maar het is ook gewoon ontzettend leuk. Tijdens zo'n activiteit zijn we even bezig met heel andere zaken dan werk, wat de onderlinge sfeer enorm ten goede komt. Het is zelfs mogelijk dat jullie dagen of zelfs weken later nog steeds over de teambuilding praten op de werkvloer.

Het is een gedeelde ervaring die ons verbindt en waar we met plezier op terugkijken.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw evenement op Texel te organiseren? Dan staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. Wij denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Veelgestelde vragen over teambuilding op Texel

Hoe verplaatsen we ons tijdens ons teambuilding evenement op Texel?

Er zijn meerdere manieren om Texel tijdens het teambuilding evenement te verkennen. Populaire opties zijn onder andere fietsen, elektrische fietsen, tandems, e-choppers, solexen, tuktuks en busvervoer. Elk van deze vervoersmiddelen biedt een unieke manier om Texel te ervaren.

Wat is de werkkostenregeling?

De werkkostenregeling (WKR) in Nederland maakt het voor werkgevers mogelijk om belastingvrij vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers te geven, inclusief de kosten voor teambuildingactiviteiten op Texel. Met deze regeling kan een deel van de totale loonsom onbelast worden ingezet voor dergelijke evenementen. Dit is een uitstekende gelegenheid om een teambuildingsactiviteit op Texel te organiseren zonder extra belastingen. Bent u benieuwd hoe Dagje Texel dit voor uw organisatie kan faciliteren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wat zijn de culinaire mogelijkheden op Texel tijdens teambuilding evenementen

Uw teambuilding combineren met een culinair element? Texel staat bekend om haar heerlijke lokale keuken. Opties variëren van barbecues op het strand, waar je kunt genieten van Texels lamsvlees of verse vis, tot luxe lunchpakketten voor onderweg. Verder zijn er mogelijkheden voor oestertochten, kookworkshops en bier- of wijnproeverijen.

opdrachtgevers op texel

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 enthousiaste groepen hebben reeds voor ons gekozen.
groepen texel

Groepen

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
divers aanbod op texel

Uniek Texels aanbod

Alle aspecten van uw bedrijfsuitje onder één dak. Volledig op maat gemaakt.