teambuilding op texel

Teambuilding op Texel

Waarom je aan teambuilding 

zou moeten doen

teambuilding is vertrouwen in elkaar
Bij een teambuilding uitje is de kans groot dat je een probleem of raadsel moet oplossen of een teamsport moet beoefenen. Samenwerken en op elkaar vertrouwen is daarbij belangrijk. Je wilt immers allebei voor het beste resultaat gaan.


Dit gevoel van vertrouwen blijft echter niet beperkt tot die ene opdracht. Later op de werkvloer zal dit vertrouwen nog aanwezig zijn, iets dat alleen maar positief kan bijdragen aan de werkzaamheden die gedaan moeten worden.
communicatie verbeteren met je team
Goede communicatie is bij veel bedrijven een probleem. Bij een teamuitje moet je samen één einddoel bereiken. Bij deze taak is communiceren natuurlijk the key to success. Als dan uiteindelijk het doel bereikt is, kan het team alleen maar trots zijn. Let er wel op dat je de juiste mensen in één team zet.
elkaar leren kennen op texel
Je collega’s zie je soms vaker dan je partner. Dat betekent dat je een bepaalde band met ze opbouwt. Afgezien van de collega’s waarmee je misschien af en toe uit eten gaat of naast het werk afspreekt, ken je het grootste gedeelte van je collega’s wellicht alleen via werk. Doordat je tijdens Teambuilding met hele andere activiteiten bezig bent, leer je jouw collega’s op een hele andere manier kennen.


Misschien is die ene collega waarmee je op de werkvloer niet zoveel gemeen hebt, in het dagelijkse leven wel heel iemand anders.
gewoon lekker weg op texel

Gewoon een leuk Dagje Texel

Teambuilding is hartstikke goed voor de band in het team en voor de onderlinge verstandhouding, maar zo’n activiteit is natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk.


Je bent even bezig met hele andere zaken dan met werk en dat kan de onderlinge sfeer alleen maar ten goede komen. De kans is bovendien groot dat er dagen (of zelfs weken) later nog over wordt gepraat op de werkvloer.
Als jij je afvraagt of jouw team zich leent voor een teambuildingactiviteit, bestaat er maar één antwoord: JA. Er zijn talloze teamuitjes waaruit je kunt kiezen. Zo hebben we bij Dagje Texel een heel scala aan uitjes, van een Beach Escape tot samen door de Texelse branding met een kayak of raft.


Bekijk zelf alle teambuildingactiviteiten en zorg ook voor een onvergetelijke ervaring voor jouw team!