teamuitje texel wij helpen graag!

Teamuitje Texel

Versterk de teamspirit op het eilandteamuitje strand texel

Met je teamuitje naar Texel?

Wij als echte Texelaars staan klaar om je te helpen met het op maat maken van een teamuitje naar Texel. Het succes van een geslaagd teamuitje hangt af van het maken van de juiste keuzes. Dagje Texel beschikt over de lokale kennis en expertise van het eiland, en dat is precies waar wij je graag verder mee helpen. We kennen de weg op het eiland en zorgen ervoor dat jullie teamuitje naar Texel compleet en geslaagd wordt!


We bieden een scala aan leuke activiteiten tijdens een teamuitje, of je nu met een groot of klein team komt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende teamactiviteiten:

  • Blokarten
  • Jutters Experience
  • Powerkiten
  • Beach games
  • Expeditie Robinson

We staan klaar om je verder te helpen. Ben je enthousiast geworden over een teamuitje naar Texel? Neem dan snel contact met ons op en wij als echte Texelaars helpen je graag bij het samenstellen van een compleet teamuitje naar Texel.


We regelen niet alleen de leukste activiteiten, maar ook eten, drinken en indien gewenst zelfs een overnachting op Texel.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw evenement op Texel te organiseren? Dan staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. Wij denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
opdrachtgevers op texel

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 enthousiaste groepen hebben reeds voor ons gekozen.
groepen texel

Groepen

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
divers aanbod op texel

Uniek Texels aanbod

Alle aspecten van uw bedrijfsuitje onder één dak. Volledig op maat gemaakt.