Lammetjes kijken met Pasen op Texel?
18 maart 2021 
in Texel
0 min. leestijd

Lammetjes kijken met Pasen op Texel?

Lammetjes kijken op Texel?

De leukste activiteit tijdens Pasen op Texel. En absoluut coronaproof, tenminste als je dat doet met alleen het gezin en helaas dit jaar niet bij de schapenboerderij binnen (tenzij de persconferentie goed nieuws heeft voor ons). Maar wel heerlijk op een fiets of op die bijzondere elektrische e-choppers van TexelCruiser. En dan lekker rijden tussen de weilanden door over de Hogeberg, lammetjes kijken.

Wellicht wel een goed idee om je eigen picknick te organiseren en lekkere broodjes en drinken mee te nemen in een knapzak. Of je haalt wat bij een zogenaamde take-a-way ergens in de buurt van Oudeschild.

Zo maak je er wel een leuk dagje van met het gezin tijdens de paasdagen. En laten we hopen dat er weer wat meer mag?!

Over de schrijver
Als ondernemende Texelaar en fervent Scout is het mijn passie om zowel mijn zakelijke als mijn avontuurlijke geest te combineren. Op het prachtige eiland Texel heb ik geleerd om kansen te zien en te grijpen, en dit ondernemerschap neem ik mee in alles wat ik doe, inclusief mijn betrokkenheid bij de scouting. Als ondernemer op Texel weet ik hoe belangrijk het is om samen te werken en creatief te zijn. Deze principes zijn ook van onschatbare waarde in de wereld van Scouting. Het avontuurlijke aspect van Scouting spreekt mij enorm aan - het buiten zijn, nieuwe vaardigheden leren en samenwerken in teamverband zijn elementen die mij altijd hebben geïnspireerd. Als gek van Scouting ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn passie te delen en anderen te inspireren. Of het nu gaat om het organiseren van spannende outdoor activiteiten, het begeleiden van jonge scouts bij het behalen van hun badges, of het opzetten van lokale initiatieven om de natuur te beschermen, ik zet mij volledig in voor de Scouting gemeenschap. Mijn ondernemersgeest en mijn liefde voor Scouting vormen een krachtige combinatie die mij motiveert om altijd nieuwe uitdagingen aan te gaan en anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Met mijn voeten stevig op de grond van Texel en mijn hoofd vol avontuurlijke ideeën, blijf ik streven naar groei en ontwikkeling, zowel voor mezelf als voor de mensen om me heen.
Reactie plaatsen