Kijk jij ook uit naar Pinksteren?
24 mei 2020 
in Texel
1 min. leestijd

Kijk jij ook uit naar Pinksteren?

Pinksteren 2020 hoe zal het er uit gaan zien?

Nog een week en dan is het Pinksteren. Een lekker lang weekend voor bijna alle werkzame personen in Nederland. Op Texel altijd één van de drukste weekendjes van het jaar. En op zich is dat dit jaar met de ‘Corona’ perikelen niet anders…Wat wel echt anders zal gaan zijn is de opening van de restaurant’s, cafe’s en niet te vergeten de terrassen.

Maar let goed op; de Rijksoverheid heeft vooralsnog besloten dat de horeca pas open mag gaan op maandag 1 juni 2020 om 12.00u ’s middags. Wat zal er dan gaan gebeuren? Komt er een run op de terrasjes (als het mooi weer is uiteraard) die nu vele en vele malen kleiner zullen zijn in verband met de 1,5 meter maatregelen?

En ook in de horecagelegenheden is het een uitdaging, je dient wel nu van te voren te reserveren en je krijgt een controlegesprek bij aanvang. Maar als dat allemaal gedaan is kun je wel weer lekker genieten van een kopje koffie, een hapje of wellicht gewoon een lekker drankje.

Reserveer op tijd!

Ook het eiland Texel en de horeca maakt zich klaar voor een drukke 2e pinksterdag 2020, alle belijning, uitgemeten terassen, poets- en desinfectiematerialen staan er klaar voor. Personeel heeft er ook weer zin in meer dan 2 maanden stil te hebben gestaan. Maar wil je niet misgrijpen reserveer dan wel op tijd je plekje.

Kom je ook weer lekker eten en drinken op Texel?

 

Dagje Texel fietsen, snorren of cruisen

De afgelopen weken hebben al tientallen van jullie weer gebruik gemaakt van onze dagjes Texel met bijvoorbeeld een fiets, de solex of de hippe Texel Cruisers. Komend pinksterweekend hebben we nog enkele over voor de verhuur. Ga ik je dan zien? Misschien wel handig om een door ons aangeleverd snackpakket mee te nemen onderweg. Verpakt in een handige mooie oranje Dagje Texel rugzak vind je allemaal lekkers voor onderweg. Mocht je dan tegen een vol terras aanlopen op de 2e pinksterdag dan heb je in ieder geval wat lekkers mee 😉

Namens de Texelaars wil ik je van harte welkom heten voor een Dagje Texel

 

Marcel Slikker

P.s. vergeet niet dat per 1 juni 2020 ook een mondkapje verplicht is in het OV en op onze Veerboot naar Texel 

 

 

 

Over de schrijver
Als ondernemende Texelaar en fervent Scout is het mijn passie om zowel mijn zakelijke als mijn avontuurlijke geest te combineren. Op het prachtige eiland Texel heb ik geleerd om kansen te zien en te grijpen, en dit ondernemerschap neem ik mee in alles wat ik doe, inclusief mijn betrokkenheid bij de scouting. Als ondernemer op Texel weet ik hoe belangrijk het is om samen te werken en creatief te zijn. Deze principes zijn ook van onschatbare waarde in de wereld van Scouting. Het avontuurlijke aspect van Scouting spreekt mij enorm aan - het buiten zijn, nieuwe vaardigheden leren en samenwerken in teamverband zijn elementen die mij altijd hebben geïnspireerd. Als gek van Scouting ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn passie te delen en anderen te inspireren. Of het nu gaat om het organiseren van spannende outdoor activiteiten, het begeleiden van jonge scouts bij het behalen van hun badges, of het opzetten van lokale initiatieven om de natuur te beschermen, ik zet mij volledig in voor de Scouting gemeenschap. Mijn ondernemersgeest en mijn liefde voor Scouting vormen een krachtige combinatie die mij motiveert om altijd nieuwe uitdagingen aan te gaan en anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Met mijn voeten stevig op de grond van Texel en mijn hoofd vol avontuurlijke ideeën, blijf ik streven naar groei en ontwikkeling, zowel voor mezelf als voor de mensen om me heen.
Reactie plaatsen