Water- en strandactiviteiten op Texel voor groepen

Blokart texel

Blokarten Texel

Ontdek de sensatie van blokarten op het strand van Texel. Scheur met hoge snelheid over het zand in een driewielige buggy met zeil en laat de wind door je haren razen. Blokarten is een opwindende activiteit die afhankelijk is van de weersomstandigheden. Ervaar de perfecte mix van avontuur en natuur tijdens een onvergetelijke blokartingssessie op Texel.

Lees meer over blokarten Texel

powerboat experience op de waddenzee

Powerboat Wad Experience

Beleef een unieke powerboat-ervaring op de Waddenzee met de Bruuzer. Met een snelheid van 75 km per uur raas je over het water en geniet je van het adembenemende uitzicht. Ontdek de pracht van de omgeving en spot de zeehonden tijdens deze onvergetelijke tocht. Mis deze sensationele powerboat-ervaring niet. lees meer over het varen met de Bruuzer op de Waddenzee.
powerkiten op het strand bij texel

Powerkiten op het strand van Texel

Zin in wat actie? Doe met ons mee aan POWER kiten. Ervaar hoe de wind trekt in de powerzone en voel hoe de kite, en jij, daarop reageren. Ook perfect als basisclinic voor een kitesurfcursus.

Lees meer over het Powerkiten

surfen leren op texel

Leer surfen

Texel biedt de beste surfomstandigheden van Nederland. Ontdek daarom het surfen op dit eiland. Onze enthousiaste surfleraren leren je de basisprincipes van het surfen: wacht op de juiste golf, peddel er naartoe, pak als eerste de golf en blijf staan.
catamaran zeilen op texel

Catamaranzeilen

Catamaranzeilen is zonder twijfel een van de meest spectaculaire vormen van zeilen, en Texel is een van de mooiste plekken in Nederland om dit te ervaren. Met windkracht 5 scheer je met een snelheid van 40 km/u over het water. Vind je dit te snel gaan? Geen probleem: de tocht wordt aangepast aan de deelnemers.
e-foil op texel

E-foilen; een sensatie op het water

E-foilen is de nieuwste trend in de wereld van watersport. Deze activiteit wordt slechts op enkele locaties in Nederland aangeboden, en nu ook op Texel. Met E-foilen kun je over het water surfen met behulp van een elektrisch aangedreven surfplank, een echt unieke ervaring! En na wat oefening word je zelfs een beetje uit het water getild.
waterbattle op texel

Waterbattle

Ervaar de ultieme competitie én teambuilding tijdens de spetterende Waterbattle! Dit spannende evenement vindt plaats in en rondom de Noordzee, waar diverse teams deelnemen aan sportieve en ludieke wedstrijden. Actie, heldendaden en hilariteit gegarandeerd voor iedereen!
suppen op texel

Suppen

Sup XXL biedt een unieke ervaring van suppen op groot formaat. Suppen staat voor Stand Up Paddling. Op een megagrote SUP bewegen jullie jezelf staand voort over het water met lange peddels. De XXL sup is extra breed en daardoor uiterst stabiel. Maar natuurlijk speelt jullie eigen balans ook een belangrijke rol.
expeditie robinson spel

Expeditie Robinson

Durven jullie de uitdaging van Expeditie Robinson op Texel aan? Test je creativiteit en overlevingsvaardigheden tijdens de Texelse Expeditie Robinson, het leukste overlevingsspel op het Texelse strand waarbij teamspirit en samenwerking essentieel zijn. Geïnspireerd door het populaire en spectaculaire tv-programma is er op het eiland een expeditie ontwikkeld die specifiek gericht is op teambuilding.
beachbattle of strandzeskamp op texel

Beachbattle (strandzeskamp)

Ga de uitdaging aan met je collega's, vriendengroep of familie op het strand van Texel. Leer elkaar beter kennen door middel van creatieve en ludieke opdrachten.  
beach escape texel

Beach Escape

Hoe 'handig' zijn jullie als jullie handen gebonden zijn? Ontdek het tijdens deze uitdagende activiteit! Leer het beste samenwerken en omgaan met beperkingen. Vertrouwen, communicatie en creativiteit zijn vandaag absoluut nodig om de 10 opdrachten binnen de maximale tijd van 1,5 uur succesvol uit te voeren en zo stap voor stap de ketenen af te werpen.

Lees meer over de Beach Escape op Texel

jutters experience texel

Jutters Experience

Maak samen het verschil! Ga met ons mee het Texelse strand op en verzamel gedurende een half uur zowel afval als waardevolle vondsten die er liggen. Een leuke én nuttige strandwandeling dus!

Lees meer over de Jutters Experience

highland games op texel

Highland Games

Ook op Texel kun je genieten van de Highland Games! Boomstam werpen, vaten rollen en spijkers slaan zijn slechts een paar van de uitdagende opdrachten tijdens deze sportieve activiteit.
touwbrug bouwen

Touwbrug & Zandsculpturen bouwen

Een combinatie van twee activiteiten die draaien om teambuilding, strategie en creativiteit. Welk team slaagt hier het beste in?
raften en suppen xl

Raften en Suppen XL

Twee uitdagende wateractiviteiten gecombineerd: een grote SUP en gezamenlijk coastraften. Teamwork is van cruciaal belang om deze activiteiten tot een succes te maken.
beach challenge

Beach Challenge

Ga de uitdaging aan met je collega's, vriendengroep of familie op het strand van Texel. Leer elkaar beter kennen door middel van creatieve en ludieke opdrachten.  
expeditie robinson

Expeditie Robinson

In teams de strijd met elkaar aangaan! Tijdens deze activiteit worden er verschillende 'proeven' afgelegd. Alleen door samen te werken kan de strijd gewonnen worden door uw team.
beachgolf texel

Beach Golf

Golfen op het prachtige Texelse strand? Op de speciale strandgolfbaan oefenen we de swing en het putten. Daarna slaan we af vanaf verschillende locaties.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw evenement op Texel te organiseren? Dan staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. Wij denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
opdrachtgevers op texel

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 enthousiaste groepen hebben reeds voor ons gekozen.
groepen texel

Groepen

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
divers aanbod op texel

Uniek Texels aanbod

Alle aspecten van uw bedrijfsuitje onder één dak. Volledig op maat gemaakt.