Wat te doen op Texel? 

Strand & Water activiteiten

Blokart texel
Tijdens de clinic blokarten leer je strandzeilen over het Texelse strand. In een buggy met drie wielen en een zeil rijdt u binnen de korste keren met een hoge snelheid over het strand. Blokarten is een activiteit die afhankelijk is van weersomstandigheden. 

Lees meer over blokarten Texel

powerboat experience op de waddenzee
Unieke powerboat ervaring over de Waddenzee. Ervaar de Bruuzer met 75 km per uur over het water, ontdek hoe mooi het was is en bekijk de zeehonden!

Lees meer over het varen met Powerboat

powerkiten op het strand bij texel

Powerkiten op het strand van Texel

In voor een beetje actie? Kom POWER kiten met ons. Voel hoe de wind trekt in de powerzone en hoe de kite, en jij, daarop reageert. Ook bijzonder geschikt als basisclinic voorafgaand aan een kitesurf cursus.

Lees meer over het Powerkiten

surfen leren op texel

Leer surfen

Texel heeft de beste surfgolven van Nederland. Leer daarom surfen op het eiland Texel. De enthousiaste surfleren leren je de beginselen van het surfen; wacht op de juist golf, peddel er naar toe, pak als eerste de golf en blijf staan.
catamaran zeilen op texel
Catamaranzeilen is zonder twijfel de meest spectaculaire vorm van zeilen en Texel is een van de mooiste plekken van Nederland om dat te doen. Je raast met windkracht 5 en een snelheid van 40 km/u over het water. Gaat dat te snel? Geen probleem: de tocht wordt aangepast aan de deelnemers.
e-foil op texel
E-foilen is de nieuwste trend op watersportgebied. Het E-foilen wordt slechts op enkele locaties in Nederland aangeboden en nu ook op Texel. Met E-foilen surft u op het water door middel van een elektrisch aangedreven surfboard, een heuse ervaring! En na wat oefenen wordt u zelfs een beetje uit het water getild.
waterbattle op texel
Ultieme competitie én Teambuilding bij deze spetterende Waterbattle!
Een spannende wedstrijd in en rondom de Noordzee waarbij verschillende teams deelnemen aan een competitie van sportieve en ludieke games. Actie, heroïek & hilariteit voor allemaal!

Lees meer over de Waterbattle op Texel

suppen op texel
Sup XXL is suppen in het groot. Suppen staat voor Stand Up Paddling. Staand op een megagrote SUP bewegen jullie jezelf met lange peddels voort over het water. De XXL sup is extra breed en daardoor stabiel. Maar jullie eigen balans heeft er antuurlijk ook mee te maken.
expeditie robinson spel
Durf jij Expeditie Robinson op Texel aan? Hoe staat het met jouw creativiteit en overlevingsdrang tijdens de Texelse Expeditie Robinson, het leukste overlevingsspel op het Texelse strand waarbij teamspirit en samenwerking onmisbaar zullen zijn. In navolging van het populaire- en spectaculaire TV programma is er op het eiland een expeditie ontwikkeld dat specifiek gericht is op Teambuilding.
beachbattle of strandzeskamp op texel
This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
beach escape texel
Hoe 'handig' zijn jullie als je aan handen gebonden bent...Hoe werk je het beste samen en hoe gaan jullie om met beperkingen? Vertrouwen, communicatie en creativiteit hebben jullie vandaag beslist nodig om de 10 opdrachten binnen de maximale tijd van 1,5 uur goed te vervullen en daarmee één voor één de ketenen af te werpen.

Lees meer over de Beach Escape op Texel

jutters experience texel
Maak samen het verschil. Samen met ons gaan jullie het Texelse strand op en verzamelen gedurende een half uur zowel afval als heuse jutspullen die er liggen. Een leuke en nuttige strandwandeling dus!

Lees meer over de Jutters Experience

highland games op texel
De highland games zijn ook op Texel te boeken! Boomstam werpen, vaten rollen en spijkers slaan, een aantal van de opdrachten tijdens de highland games. Een sportieve uitdaging.
touwbrug bouwen
Een combinatie van twee activiteiten die in het teken staan van teambuilding, strategie en creativiteit. Welk team slaagt hier het beste in?
raften en suppen xl
Twee uitdagende wateractiviteiten gecombineerd. Een grote SUP en gezamenlijk coastraften, Teambuilding is erg belangrijk om deze activiteiten te laten slagen.
beach challenge
Ga de strijd aan met je collega's, vriendengroep of familiegroep op het Texelse strand. Leer elkaar beter kennen doormiddel van creatieve en ludieke opdrachten.    
expeditie robinson
In teams de strijd met elkaar aangaan! Tijdens deze activiteit worden er verschillende 'proeven' afgelegd. Alleen door samen te werken kan de strijd gewonnen worden door uw team.
beachgolf texel
Golfen op het prachtige Texelse strand? Op de speciale strandgolfbaan wordt de swing en het putten geoefend. Daarna wordt er afgeslagen vanaf verschillende locaties.