e-fatbike huren dagje texel

E-fatbike huren op eiland Texel

Fietsen maar dan wel heel erg leuk!!

Direct online reserveren 
e-fatbike huren op texel
knaap e-fatbike

E-fatbike huren op Texel

Ga je een E-fatbike huren op Texel? Fantastisch idee! Met deze fiets met dikke banden kun je niet alleen over ruige paden rijden, maar heb je ook nog eens elektrische trapondersteuning. Zo wordt een fietstocht over Texel nog leuker! Het fijne aan een E-fatbike is dat je het gevoel hebt bijna over de grond te zweven, waardoor je zonder enige moeite op elk soort terrein kunt rijden.

Bovendien is de E-fatbike erg licht, wat betekent dat hij erg wendbaar is en je veel grip hebt in bochten. Ideaal als je een leuke afstand wilt fietsen op Texel. Dat wordt een sportieve dag!

Wat zijn de voorwaarden om op een fatbike te rijden?

Om een fatbike te huren heb je geen rijbewijs nodig. De elektrische fietsen hebben een snelheid van 25 kilometer per uur maar worden behandeld als een normale e-bike. De fietsen zijn wel vrij fors maar fietsen enorm licht door de elektrische ondersteuning. Fietservaring is wel een must. Je kunt op de fietsen rijden als je minimaal 1,50 meter bent.

Let op, reserveer je E-fatbike snel!

Het huren van een E-fatbike op Texel is erg populair. Daarom raden we je aan om ruim op tijd een boeking te maken om teleurstelling te voorkomen.

Zo eenvoudig werkt huren op Texel!
huur in slechts 3 stappen jouw favoriet

optie formulier

Maak een keuze uit de opties

Maak snel een keuze uit de opties, E-scooter, E-fatbike, E-chopper of solex voor jouw Dagje Texel
online reserveren

Direct online reserveren

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is je boeking geregeld!
alles geregeld

Alles staat direct klaar!

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie op Texel

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw evenement op Texel te organiseren? Dan staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. Wij denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.

Veelgestelde vragen over de Elektrische Fatbike

Kan je met 2 personen op een fatbike?

Eigenlijk niet, het zadel is te kort. In hele uitzonderlijke gevallen met jonge kinderen, die zich al wel vast kunnen houden aan de volwassene kijken we er wel eens naar

Wat is eigenlijk een Fatbike (e-bike)?

Een Fatbike, elektrische fiets of e-bike, is een fiets die is uitgerust met een elektrische motor die trapondersteuning biedt. Dit betekent dat u tijdens het trappen extra vermogen krijgt, wat het fietsen gemakkelijker maakt, vooral bij heuvels of lange afstanden.

Hoe ver kan ik rijden op een volle batterij?

De actieradius van een elektrische fiets varieert afhankelijk van het model, de batterijcapaciteit en de rijomstandigheden. Gemiddeld kunnen e-bikes tussen de 50 en 80 kilometer rijden op een volle batterij.

Kan ik een fatbike huren voor een groepsevenement of teambuildingsactiviteit?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om fatbikes te huren voor groepsevenementen of teambuildingactiviteiten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor groepsreserveringen en eventuele speciale arrangementen.

Zijn er speciale kledingvereisten voor het huren van een fatbike?

Het wordt aanbevolen om comfortabele sportkleding en gesloten schoenen te dragen tijdens het fietsen. Afhankelijk van het weer en de omgeving, kan het ook handig zijn om beschermende kleding, zoals regenkleding of extra lagen, mee te nemen.

opdrachtgevers op texel

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 enthousiaste groepen hebben reeds voor ons gekozen.
groepen texel

Groepen

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
divers aanbod op texel

Uniek Texels aanbod

Alle aspecten van uw bedrijfsuitje onder één dak. Volledig op maat gemaakt.