texeltours en dagje texel foto van pand in Oudeschild\

Over Dagje Texel

Wij organiseren de leukste uitjes en activiteiten op Texel

Meer dan een uitje of activiteit op Texel...

Ons team van ervaren Texelaars bij organisatiebureau Dagje Texel staat klaar om jouw Texelse ervaring naar een hoger niveau te tillen. Wij begrijpen als geen ander de prachtige diversiteit en mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Samen met jou gaan we op ontdekkingsreis naar activiteiten die niet alleen leuk en gezellig zijn, maar ook de band versterken en een gevoel van samenhorigheid creëren. Laat ons jouw budget en sportieve voorkeuren kennen, en wij zorgen voor een uniek op maat gemaakt Dagje Texel, waarover we samen in detail overleggen!

Ons bewezen organisatiebureau heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het samenstellen van onvergetelijke activiteiten en (bedrijfs-)uitjes op Texel, volledig afgestemd op jouw vooraf bepaalde doelen als je dat wenst!

Wij zijn gevestigd in Oudeschild, strategisch in het hart van Texel. Samen met ons dochterbedrijf Texeltours bieden we dagelijks diverse activiteiten aan en verzorgen we moeiteloos busvervoer met touringcars, bussen of zelfs unieke Amerikaanse schoolbussen.

Laat Dagje Texel jouw gids zijn voor een buitengewone Texelse beleving!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw evenement op Texel te organiseren? Dan staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. Wij denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
opdrachtgevers op texel

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 enthousiaste groepen hebben reeds voor ons gekozen.
groepen texel

Groepen

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
divers aanbod op texel

Uniek Texels aanbod

Alle aspecten van uw bedrijfsuitje onder één dak. Volledig op maat gemaakt.