54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png 54d9ea59781f27014df684e2_instagram_icon.png 54d8ba7f9dd758043771bfb5_googleplus_icons.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31, 1792 AA Oudeschild
54d392e816c2a5d4538d9f0a_logo_evenementenbureau.png
Texelse Uitjes
images/price-tag.png
Activiteiten
images/categorie_natuur.png
Vervoer
images/widget_vervoer.png
Overnachten
images/widget_overnachten.png
Eten & Drinken
images/categorie_culinair.png

Over ons

De mensen achter organisatieburo Dagje Texel zijn rasechte Texelaars en weten als geen ander wat er allemaal te doen en te beleven is op Texel. Samen met u gaan we zoek naar leuke activiteiten waarbij gezelligheid en saamhorigheid de boventoon voeren. Binnen het budget en de (sportieve) mogelijkheden stellen wij een Dagje samen en overleggen deze samen met u!

 

Sinds jaar en dag zijn wij actief als organisatieburo gespecialiseerd in het op maat maken van activiteiten en (bedrijfs)uitjes op Texel, welke indien u dat wenst ook naadloos aansluit op vooraf gestelde doelstelling(en)!

 

Ons organisatieburo is gevestigd in Oudeschild op het eiland Texel. Direct achter de haven, samen met ons dochterbedrijf Texeltours organiseren wij dagelijks diverse activiteiten maar ook busvervoer met touringcars, bussen of de bijzondere cabrioletbussen regelen wij moeiteloos voor u.

Texel Expert

betrouwbaar en persoonlijk advies

 

✓   Volledig aanbod
Wij hebben ervaring met alle mogelijke activiteiten in en rondom Texel. Het grootste deel staat op onze website. Onze eventplanners weten de rest. En altijd getoetst aan onze hoge kwaliteitseisen en ons motto: beleven, genieten, onthouden.

 

✓   Bespaar kosten
Combineer activiteiten en laat uw vaste Dagje Texel eventplanner de hele dag voor jullie organiseren. Door ons volume en inkoopvoordeel is de kans groot dat u ook de andere onderdelen van de dag tegen gunstige voorwaarden door Dagje Texel kan laten organiseren.

 

✓   Bespaar tijd
U hoeft niet zelf te puzzelen om activiteiten op elkaar te laten aansluiten, u profiteert van onze ervaring, kennis en netwerk en u weet zeker dat alles klopt. Scheelt een hoop tijd, dus geld en het resultaat is gegarandeerd een succes.

 

✓   Vlekkeloos verloop van het programma
Wij kennen het eiland als geen ander en haar logistieke uitdagingen. Wij koppelen activiteiten aan de juiste partij, op het juiste tijdstip, in de juiste omgeving. Dit maakt het verschil tussen een rommelig of vlekkeloos verloop van de dag.

 

DE BESTE PRIJS/KWALITEIT

op maat georganiseerd voor de groep

✓   Lokale Texel expert
Onze gepassioneerde eventprofessionals zijn echte Texelaars. We wonen, werken, leven en ademen het eiland en kennen alle verborgen plekjes.

✓   Bewezen resultaten
Wij hebben inmiddels voor méér dan 20.000 klanten het verschil gemaakt en onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.

✓   Inkoopvoordeel
Wij organiseren jaarlijks méér dan 300 bedrijfsuitjes op Texel. Veel wordt in eigen beheer uitgevoerd en daar waar partners worden ingezet hebben we door ons inkoopvoordeel goede (prijs)afspraken met leveranciers. Zo profiteert u van onze ervaring en ons inkoopvoordeel.

✓   Ervaren
Al sinds 1990 organiseren we bedrijfsuitjes en -feesten op Texel. We hebben het kaf van het koren gescheiden en selecteren voor u altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs.

✓   Altijd maatwerk
Alle programma’s laten we volledig aansluiten op uw wensen. Niets is standaard. Door onze ervaring en kennis weten we waar we op moeten letten. Wat wérkt of juist niet. Zelfs voor een klein budget organiseren we een bedrijfsuitje met maximaal effect.

 

ZONDER ZORGEN EN GOED GEREGELD

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

✓   Vaste contactpersoon
U heeft contact met een ervaren en toegewijde event professional die vooru belt, regelt en dubbelcheckt tot elk detail van het uitje vastligt.

 

✓   Vrijblijvende offerte
U ontvangt vrijblijvend een duidelijke en overzichtelijke offerte met alle kosten en geen verrassingen achteraf. Zo heeft u een duidelijk beeld van wat u kan verwachten. Wilt u de inhoud aangepast? Geen probleem, wat laten de inhoud graag volledig aansluiten op uw wensen.

 

✓   Duidelijk draaiboek
We sturen u een draaiboek met locaties, tijden, naam en nummers van de relevante personen en partners. Een handig en overzichtelijk document voor de dag zelf. Vóór uw evenement hebben we nog even met contact met u. We nemen de laatste details met u door en checken of alles klopt. Zo weet u zeker dat u onbezorgd kan genieten.

 

✓   Alles op 1 factuur
U ontvangt één factuur voor uw uitje. Op dag zelf hoeft u dus niets te betalen. Dat scheelt ook gedoe met het aanmaken van meerdere leveranciers of inkooporders in uw systeem.

 

✓   Eerlijk advies
Wij zijn echt Texels; ook in ons contact met u. Oprecht advies, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van.

 

Jos & Marcel Slikker

Neem contact met ons op ›Bekijk onze mogelijkheden ›
Dagje Texel WhatsApp
Goedendag, we helpen je graag met al je vragen voor jouw geslaagde dagje Texel. Van ma-za van 14-17u beantwoorden we je vragen direct.