Uitje naar Texel

Compleet verzorgd weekend voor iedereen

Direct naar programma


vuurtoren van texel

Plezier en vermaak voor jong en oud

Een uitje naar Texel waarbij jullie allemaal kunnen genieten, niet slechts één dag, maar een volledig verzorgd weekend met collega's, familie of vrienden op Texel. Het wordt georganiseerd én begeleid door echte Texelaars die alles weten over het eiland.


Tijdens dit weekend kunnen jullie volop genieten van alles wat Texel te bieden heeft. Van de prachtige natuur en de uitgestrekte stranden tot de gezellige dorpjes en de lokale lekkernijen. Onze ervaren Texelaars zullen jullie begeleiden en voorzien van interessante informatie en insider tips over het eiland.

overtocht met de garnalenkotter naar Texel

Overtocht met de garnalenkotter

Jullie vertrekken vanaf de marinehaven van Den Helder met een privé garnalenkotter naar het eiland Texel. Tijdens de vaart worden de netten uitgegooid en wordt er gevist op garnalen. Vervolgens worden deze aan boord meteen schoongemaakt en klaargemaakt voor consumptie, zodat jullie meteen kunnen genieten van deze heerlijke Waddendelicatessen. Na een tocht van ongeveer 2 uur komen jullie aan in de haven van Oudeschild.

Geniet van een compleet uitje naar Texel, inclusief:

 • Overtocht met de garnalenkotter inclusief garnalenvissen
 • Vervoer over het eiland met onze eigen bus
 • Vislunch op de haven van Oudeschild
 • Solextour met authentieke solexen van Solex Texel
 • 3-gangen diner
 • Overnachting in een hotel
 • Ontbijt
 • Activiteit op het strand
 • Lunch in een strandpaviljoen
 • Professionele begeleiding door Texelaars
 • En nog veel meer...

Tijdens het uitje worden de drankjes apart in rekening gebracht (nacalculatie). Het vervoer naar Texel is niet inbegrepen.


Laat je verwennen tijdens dit complete uitje op Texel en geniet van alle hoogtepunten van het eiland. Ontdek de prachtige natuur, proef de lokale gerechten, ervaar de charme van Texel en laat je begeleiden door onze deskundige Texelaars. Neem contact met ons op en wij helpen je graag met het plannen van dit onvergetelijke uitje naar Texel!

Tijdsplanning voor het uitje naar Texel

Dag 1:

10.00 uur - 12.30 uur Overtocht met de garnalenkotter

13.00 uur - 14.00 uur Vislunch op de haven van Oudeschild

14.00 uur - 17.00 uur Solextour

18.00 uur - 20.00 uur 3-gangen diner

Dag 2:

09.00 uur - 11.00 uur Ontbijt in het hotel

11.00 uur- 11.30 uur Vervoer met de bus naar het strand

11.30 uur - 13.00 uur Activiteit op het strand

13.00 uur - 14.00 uur Lunch strandpaviljoen

14.00 uur - 15.30u Activiteit op het strand

15.30 uur - 16.00u Vervoer met de bus naar de Veerhaven

16.00 uur - 16.20u Overtocht met de Veerboot (Texel - Den Helder)


Geniet van een goed georganiseerd en gestructureerd uitje naar Texel, waarbij elk onderdeel zorgvuldig is gepland. Er is voldoende tijd ingepland voor alle activiteiten, maaltijden en vervoer, zodat jullie optimaal kunnen genieten van alles wat Texel te bieden heeft.

Prijsindicatie van dit uitje naar Texel

Het bovenstaande programma is geprijsd op ongeveer € 275,00 per persoon, gebaseerd op een groep van 20 personen.

We begrijpen dat elk gezelschap uniek is en andere wensen en budgetten heeft. Daarom zijn we er om jullie te helpen bij het samenstellen van jullie ideale uitje naar Texel, op maat gemaakt naar jullie specifieke wensen en budget!

Of jullie nu op zoek zijn naar een korter programma, andere activiteiten willen toevoegen of aanpassingen willen maken aan de prijs, we staan klaar om jullie te assisteren. Neem contact met ons op en we zullen graag met jullie samenwerken om een onvergetelijk uitje naar Texel te creëren dat perfect bij jullie past!