uitwaaien op texel met bezoek aan ecomare en beachgolf

Uitwaaien op Texel voor groepen

Verfrissende groepsactiviteiten op het eiland

tandempuzzeltocht op texel

Uitwaaien op Texel

Welkom in Den Helder bij de terminal van de TESO Veerboot naar Texel! Met de Texelse Eigen Stoomboot Onderneming (TESO) maken jullie de oversteek naar Texel. Bij aankomst op de veerhaven van Texel worden jullie verwelkomd door onze Texelse gids! Vanaf daar fietsen jullie per tandem richting Den Hoorn, waar jullie kunnen genieten van een warm ontvangst met koffie/thee en een heerlijke Hoornder ring (een typisch Texelse lekkernij) of appeltaart.


Na deze gezellige ontvangst stappen jullie weer op de tandem, want speciaal voor vandaag hebben we een tandempuzzeltocht over het eiland uitgestippeld. Deze tocht brengt jullie langs tal van prachtige plekjes, waar ook de bekende natuurbeschermer en Texelliefhebber J.P. Thijsse van heeft genoten. Zijn motto was: "liever driemaal in één jaar naar Texel, dan eenmaal in drie jaar." Tijdens de tocht krijgt iedereen een plattegrond en een vragenlijst. Welk team is als eerste bij het eindpunt en heeft de vragen juist beantwoord?


Na afloop van de tandempuzzeltocht is het tijd voor een heerlijk lunchbuffet bij een prachtig strandpaviljoen. Zijn jullie buikjes gevuld? Dan is het tijd voor ons gevarieerde middagprogramma! Jullie hebben de keuze om deel te nemen aan Beachgolf of een bezoek te brengen aan het indrukwekkende Ecomare.

beachgolf texel

Genieten van een Partijtje Strandgolf

Zin om een balletje te slaan op het strand? Dat kan! Op onze speciale strandgolfbaan ervaar je altijd een spannende uitdaging, of je nu een ervaren golfer bent of net begint. We beginnen met het oefenen en perfectioneren van je swing, gevolgd door het oefenen van het putten. Zodra je de basis van het golfen onder de knie hebt, gaan we meteen naar onze prachtige strandgolfbaan en slaan we af vanaf schitterende locaties. Bereid je voor op een unieke golfervaring op het Texelse strand!
ecomare zeehonden opvang

Bezoek aan Ecomare

Bij Ecomare kunnen bezoekers kennismaken met het fascinerende leven in het Waddengebied en de Noordzee, evenals met de geschiedenis van Texel. Met wisselende exposities, prachtige aquaria, haaien en roggen, animatiefilms, een vogelopvang en natuurlijk zeehonden is Ecomare vooral bekend. Elk jaar worden hier tientallen jonge zeehondjes opgevangen, en het voeren van de zeehonden is een absoluut hoogtepunt!

Na een middag vol activiteiten worden jullie per bus transfer naar de Veerhaven van Texel gebracht, want helaas is het alweer tijd om te gaan!

Al met al was het een geslaagde dag op Texel!

Uitje naar Texel inclusief:

 • Ontvangst met koffie/thee en Hoornderring
 • Tandem puzzeltocht
 • Huur tandems
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team!
 • Heerlijk lunchbuffet
 • Beachgolf incl. benodigde materialen en ervaren structuur
 • Bezoek aan Ecomare
 • Professionele begeleiding door Texelaars
 • En nog veel meer...


 1. Drankjes gedurende het uitje (nacalculatie)
 2. Vervoer naar Texel

Prijsindicatie van dit uitje naar Texel

Het bovenstaande programma bedraagt ongeveer € 90,00 per persoon op basis van 20 personen.

We begrijpen echter dat elk uitje naar Texel uniek is en specifiek op jullie wensen en budget moet worden afgestemd. Daarom helpen we graag om jullie ideale uitje naar Texel samen te stellen, zelfs als het programma of de prijs niet helemaal bij jullie past.

Neem contact met ons op en we zullen ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke tijd op Texel beleven, helemaal op maat gemaakt naar jullie wensen!

                   

Vragen over uitjes

Is het mogelijk andere activiteiten te kiezen?

Jahoor, dat is geen probleem. We overleggen graag met je over de vele mogelijkheden

Zijn er combinaties mogelijk met eten en drinken?

Het is natuurlijk mogelijk jullie dagje Texel te combineren met een heerlijke barbcue of diner in één van de restaurants of strandpaviljoens op Texel.

Kan het uitje ook met minder personen gedaan worden?

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.