Ontdek het strand van Texel
27 juli 2022 
1 min. leestijd

Ontdek het strand van Texel

Ontdek het strand van Texel

Ben je op zoek naar een geslaagd Dagje Texel aan het strand waarbij je ondertussen kunt uitwaaien, samenwerken (Teambuilding), lekker eten en drinken? Ontdek het strand van Texel en boek een arrangement met bijvoorbeeld de Jutters Experience en leuke Teambuilding activiteiten zoals Expeditie Robinson, Coastraften of wat dacht van je van de Beachbattle?

Start samen met ons op het Texelse strand en verzamel van alles (afval maar ook heuse jutspullen) die op het strand zijn blijven liggen. Een leuke én nuttige strandwandeling dus. Maak na afloop samen een kunstwerk van jullie gevonden jutmaterialen. Vervolgens kijken we wie het sterkste, handigste of snelste team is bij onder het Jutters touwtrekken, de dronken Jutter en Ren je Rot. Uiteraard met een smakelijke Texelse beloning na afloop van deze milieubewuste Jutters Experience.

Als je juist zin hebt om sportief en actief bezig te zijn hebben wij diverse leuke activiteiten in de aanbieding. Variërend van een heuse Beach Battle; een combinatie van sportieve en Texelse games maar bovenal hilariteit voor allemaal. Wat te denken van diverse hindernisparcoursen (onder andere vliegend tapijt, rups, loop ski's, brancards enzovoorts), een stormbaan, fishing en nog veel meer.

Een spel waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie maar bovenal een goede samenwerking van jullie wordt verwacht is Expeditie Robinson. Wie kent dit bekende programma nou niet van televisie? Op Texel hebben wij een leuk recreatieve activiteit ontwikkeld voor jong en oud met voor ieder wat wils. Dat is nou Teambuilding in het zand!

Verder is ook mogelijk om te powerkiten, blokarten, surfen en nog veel meer. Kijk eens op onze activiteiten pagina voor meer inspiratie. Wij streven ernaar voor iedereen een leuk en passend arrangement te vinden.Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en gek van Scouting
Reactie plaatsen