Schoolreis Texel organiseren?

Beleef een onvergetelijke schoolreis op Texel.

Schoolreis naar Texel

Een schoolreis naar Texel is al jarenlang een populair uitje voor scholen. En dat is niet voor niets! Texel biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd schoolreisje. Bij Dagje Texel kunnen we samen met jou een geheel schoolprogramma op maat samenstellen, van losse activiteiten tot volledige dagen en zelfs weken.

Maatwerk Schoolprogramma's

Wij begrijpen als geen ander dat elke schoolreis anders is. Daarom bieden wij maatwerk schoolprogramma's aan, afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van jouw school. Samen met jou stellen we een programma samen dat past bij de leerlingen, de docenten en het budget. Zo kunnen we bijvoorbeeld een sportdag organiseren op het strand, een bezoek brengen aan Ecomare of een educatieve wandeling maken door de duinen.


Losse Activiteiten

Naast volledige schoolprogramma's bieden wij ook losse activiteiten aan voor een geslaagd schooluitje op Texel. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de vuurtoren, een middagje powerkiten op het strand of een fietstocht maken langs de mooiste plekjes van het eiland.


Accommodaties

Bij een schoolreis hoort natuurlijk ook een fijne accommodatie. Ook hierin kunnen wij je van dienst zijn. Wij hebben nauwe contacten met diverse accommodaties op Texel en kunnen je helpen bij het vinden van een geschikte locatie voor jouw schoolreis.


Kortom, bij Dagje Texel ben je aan het juiste adres voor een geslaagd schooluitje op Texel. Wij bieden maatwerk schoolprogramma's en losse activiteiten aan, passend bij de wensen en behoeften van jouw school. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw evenement op Texel te organiseren? Dan staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. Wij denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
opdrachtgevers op texel

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 enthousiaste groepen hebben reeds voor ons gekozen.
groepen texel

Groepen

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
divers aanbod op texel

Uniek Texels aanbod

Alle aspecten van uw bedrijfsuitje onder één dak. Volledig op maat gemaakt.