tuktuk in dennenbos texel

Vriendenuitje Texel

Ga mee op avontuur over Texel

offerte aanvragen
Een vriendenuitje op Texel organiseren? Dat is vaak toch een behoorlijke verantwoordelijkheid. Vrienden kunnen namelijk best kritisch zijn en verwachten dat ze een gave en gezellige dag gaan beleven. Gelukkig ben jij dit jaar aan de beurt en heb je Dagje Texel weten te vinden. Het regelen van een vriendenuitje op Texel kan namelijk best tijdrovend zijn. Tijd die je liever voor andere dingen wil gebruiken. Bespaar jezelf de moeite en laat jouw vriendenuitje op Texel dit jaar door Dagje Texel organiseren. Zo kun je zelf rustig verder met al jouw bezigheden en laat je ervaren organisatoren jullie vriendenuitje organiseren.


Vriendenuitje op Texel uit handen geven??


Het uit handen geven van jullie vriendenuitje op Texel brengt alleen maar voordelen met zich mee. Naast dat je er zelf weinig tijd en energie in hoeft te steken weet je bij Dagje Texel zeker dat er voor al jouw vrienden wel iets te beleven is op Texel. 

We beschikken over de gaafste en meest uitdagende materialen doordat wij dagelijks bedrijfsuitstapjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en groepsactiviteiten organiseren. Het aanbod is zeer divers en de (combinatie)mogelijkheden in activiteiten zijn uniek op Texel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Expeditie Robinson of Bubble voetbal?

Onze enthousiaste medewerkers hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van grote en kleine groepen. Wij zullen ervoor zorgen dat de verwachtingen van jouw vrienden worden overtroffen. Onze uitgebreide locatie maakt het mogelijk om uiteenlopende activiteiten te organiseren. Zo kun je verschillende activiteiten kiezen om jullie vriendenuitje in Texel voor iedere vriend een succes te maken.


offerte aanvragen?


Maak je Dagje Texel compleet!

Lunch op Texel

Lunch

Met zo'n lange dag vol activiteiten voor de boeg kun je wel een lekkere lunch gebruiken.
bbq strand texel

BBQ op het strand

Kies een mooi plekje op het strand(terras) en geniet van een BBQ in een fantastische Texel Ambiance
schoolbus groepsvervoer

Busvervoer

Tussen de activiteiten maar ook aan het einde van de dag wil je gewoon niets anders meer dan thuis gebracht worden