tuktuk in dennenbos texel

Vriendenuitje Texel

Ontdek samen het eiland

offerte aanvragen

Vriendenuitje Texel

Een vriendenuitje op Texel organiseren?

Dat kan best een verantwoordelijkheid zijn. Vrienden zijn namelijk vaak kritisch en verwachten een geweldige en gezellige dag. Gelukkig ben jij dit jaar aan de beurt en heb je Dagje Texel gevonden. Het regelen van een vriendenuitje op Texel kan namelijk behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Tijd die je liever aan andere dingen besteedt. Bespaar jezelf de moeite en laat dit jaar jouw vriendenuitje op Texel door Dagje Texel organiseren. Zo kun je rustig verdergaan met je bezigheden, terwijl ervaren organisatoren jullie vriendenuitje plannen.

Jouw vriendenuitje op Texel uit handen geven?

Het uitbesteden van jullie vriendenuitje op Texel brengt alleen maar voordelen met zich mee. Naast dat je zelf weinig tijd en energie hoeft te investeren, weet je bij Dagje Texel zeker dat er voor al jouw vrienden iets te beleven is op Texel.


We beschikken over de coolste en meest uitdagende materialen, omdat we dagelijks bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en groepsactiviteiten organiseren. Het aanbod is zeer divers en de mogelijkheden voor activiteiten zijn uniek op Texel. Wat dacht je bijvoorbeeld van Expeditie Robinson of Bubble voetbal?


Onze enthousiaste medewerkers hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van grote en kleine groepen. We zorgen ervoor dat de verwachtingen van jouw vrienden worden overtroffen. Dankzij onze uitgebreide locatie kunnen we verschillende activiteiten organiseren. Zo kun je verschillende activiteiten kiezen om van jullie vriendenuitje op Texel een succes te maken voor iedere vriend.

offerte aanvragen?


Maak je Dagje Texel compleet!

Lunch op Texel

Lunch

Met zo'n volle dag vol activiteiten in het vooruitzicht, is het tijd voor een heerlijke lunch.
bbq strand texel

BBQ op het strand

Kies een prachtige plek op het strandterras en geniet van een barbecue in een fantastische Texelse ambiance.
schoolbus groepsvervoer

Busvervoer

Tussen de activiteiten door, maar ook aan het einde van de dag, wil je eigenlijk gewoon naar huis gebracht worden.