Familieuitje op Texel

Beleef samen een onvergetelijke dag

3 generaties op Texel

De leukste activiteiten voor elke familie groot of klein!

Willen jullie een familie-uitje organiseren naar Texel? Hebben jullie geen zin om alles zelf uit te zoeken? Geen zorgen, Dagje Texel stelt graag een compleet uitje voor jullie samen! Op deze website vinden jullie een aantal suggesties voor de leukste activiteiten om te doen met de hele familie, voor jong en oud!


Ontdek de diverse sportieve en minder sportieve activiteiten die jullie kunnen ondernemen met de familie. Naast deze leuke activiteiten kunnen we ook op zoek gaan naar een gezellige locatie waar jullie kunnen lunchen of dineren.

Ontdek nu de leukste activiteiten om te doen tijdens jullie familie-uitje.

Voor jong en oud

Alle leeftijden iets te doen

Voorstel op maat

Zonder enige verplichting

Actief of gezellig

Passend bij uw familie

Over Dagje Texel...

Dagje Texel is dé specialist op het grootste Waddeneiland Texel als het gaat om het organiseren van de allerleukste uitjes en activiteiten sinds 2005.

Voor al jullie Texelse uitjes en activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn experts in het creëren van authentieke Texelse uitjes met de leukste activiteiten die perfect aansluiten bij jullie groep.

Daarnaast hebben we onze eigen vloot met solexen, de 100% elektrische Texel Cruisers, onze eigen bussen en natuurlijk de meest gastvrije Texelaars om jullie hierbij te begeleiden.