uitwaaien op texel met bezoek aan ecomare en beachgolf

Organiseer het ultieme

personeelsuitje op Texel

Ontdek de mooie omgeving, geniet van lekker eten en creëer mooie herinneringen samen

tandempuzzeltocht op texel

Personeelsuitje naar Texel

Een geslaagd personeelsuitje draait niet alleen om een dagje weg zijn. Het is een perfecte gelegenheid om collega's in een andere setting te spreken en de band op de werkvloer te versterken! Een dag zonder mappen, pakken en bureaustoelen.


Een personeelsuitje op Texel is extra bijzonder, omdat het op het grootste Waddeneiland van Nederland plaatsvindt. Het eilandgevoel doet iedereen goed! Zodra je de boot vanuit Den Helder opstapt, laat je de dagelijkse werkzaamheden los en zul je merken dat het eiland echt helpt om te ontspannen en uit te waaien van alle stress op het werk.


Als Texelaars zijn wij experts in het samenbrengen van mensen op ons prachtige eiland Texel. Of het nu gaat om een actieve dag in de natuur, teambuilding op het strand of een duurzame e-chopper tocht over het eiland, we hebben voor ieder wat wils.


Omdat er zoveel verschillende soorten bedrijven zijn, is het bijna onmogelijk om 'standaard' personeelsuitjes te verzorgen. Daarom werken wij samen met jullie om te kijken wat het beste past. Het beste qua budget, passend bij het personeel en de mensen die deel uitmaken van het bedrijf.


Wij helpen graag met advies en geven richting aan welke activiteiten, accommodaties of horecagelegenheden het beste passen bij het personeelsuitje.

beachgolf texel

Beachgolf op het strand van Texel

Een balletje slaan op het strand? Dat is mogelijk! Op onze speciale strandgolfbaan is er altijd spanning voor zowel de geoefende als de beginnende golfer. We beginnen met het oefenen en/of perfectioneren van je swing en het putten. Zodra je de beginselen van het golfen onder de knie hebt, gaan we meteen naar onze strandgolfbaan en slaan we af vanaf prachtige locaties.
ecomare zeehonden opvang

Bezoek aan Ecomare

In Ecomare kunnen bezoekers kennismaken met het leven in het Waddengebied en de Noordzee, en met de geschiedenis van Texel. Hier zijn wisselende exposities te zien, prachtige aquaria met haaien en roggen, animatiefilms, een vogelopvang en natuurlijk zeehonden. Ecomare staat vooral bekend om de opvang van tientallen jonge zeehonden per jaar. Het voeren van de zeehonden is hier een hoogtepunt!

Na de middagactiviteit worden jullie per bus naar de Veerhaven van Texel gebracht, want het is alweer tijd om te vertrekken. Al met al was het een geslaagd dagje Texel!

Uitje naar Texel inclusief:

 • Ontvangst met koffie/thee en Hoornderring
 • Tandem puzzeltocht
 • Huur tandems
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team!
 • Heerlijk lunchbuffet
 • Beachgolf incl. benodigde materialen en ervaren structuur
 • Bezoek aan Ecomare
 • Professionele begeleiding door Texelaars
 • En nog veel meer...


 1. Drankjes gedurende het uitje (nacalculatie)
 2. Vervoer naar Texel

Daarom je personeelsuitje Texel laten organiseren door ons

Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, is een geweldige bestemming voor een groepsuitje met bijvoorbeeld je bedrijf, team, familie of vrienden. Texel biedt veelzijdigheid, waar rust, natuur, sport, gezelligheid en lekker eten en drinken bij elkaar komen. Voor elke groepssamenstelling heeft Texel veel te bieden, maar het organiseren van een goed groepsuitje is niet eenvoudig. Waar begin je en wat is er allemaal mogelijk op het eiland?

Daarom kun je Dagje Texel inschakelen als organisatiebureau.


Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het plannen en organiseren van allerlei soorten groepsuitjes die:

 • Geschikt zijn voor de hele groep (jong en oud, actief en passief)
 • Passend zijn binnen het door jou gestelde budget
 • Activiteiten zijn goed op elkaar afgestemd
 • Voldoen aan al jouw wensen

Dagje Texel zorgt ervoor dat iedereen, dus ook degene die namens bedrijf, vrienden of familie de organisatie op zich heeft genomen, een geweldige dag op Texel beleeft.

Neem dus direct contact met ons op als je ook een stressvrij groepsuitje op Texel wilt organiseren!

                   

Vragen over uitjes

Is het mogelijk andere activiteiten te kiezen?

Jahoor, dat is geen probleem. We overleggen graag met je over de vele mogelijkheden

Zijn er combinaties mogelijk met eten en drinken?

Het is natuurlijk mogelijk jullie dagje Texel te combineren met een heerlijke barbcue of diner in één van de restaurants of strandpaviljoens op Texel.

Kan het uitje ook met minder personen gedaan worden?

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.