uitwaaien op texel met bezoek aan ecomare en beachgolf

Zoek je een uniek Personeeluitje Texel?

Laat onze Texelaars je helpen bij het organiseren van jullie unieke uitje

tandempuzzeltocht op texel
Een goed personeelsuitje wordt echt niet alleen maar georganiseerd om een dagje weg te zijn. Het is namelijk meteen een perfecte setting om collega's een keer in een andere context te spreken en natuurlijk versterkt het ook meteen de band op de werkvloer! Een dagje weg zonder mappen, pakken en bureaustoelen.

Een personeelsuitje Texel is meteen wel heel speciaal, want het is namelijk op het grootste waddeneiland van Nederland. En het eilandgevoel doet iedereen goed! Zodra je op die boot stapt vanuit Den Helder begint het loslaten van de dagelijkse werkzaamheden, je zult merken dat het eiland echt alle collega's laat ontluchten en letterlijk uit te waaien van alle stress van het werk.


Wij als Texelaars zijn expert in het bij elkaar brengen van mensen op ons mooie eiland Texel. Of het nu gaat om een actieve dag in de natuur, lekker op het strand met teambuilding bezig te zijn of te genieten van een duurzame e-chopper tocht over het eiland.


Omdat er zoveel verschillende soorten bedrijven zijn, is het bijna onmogelijk om 'standaard ' personeelsuitjes te verzorgen, reden dat wij wel voorbeelden hebben maar altijd samen met jullie kijken naar wat het beste past. Het beste qua budget, passend bij het personeel en de mensen die daartoe behoren. Wij helpen graag met advies en richting geven welke activiteiten, accommodatie of horeca onderdelen passen bij het personeelsuitje.

beachgolf texel
Balletje slaan op het strand? Dat kan! Op onze speciale strandgolfbaan is de spanning voor de geoefende en beginnende golfer altijd te snijden. Er zal begonnen worden met het oefenen en/of perfectioneren van uw swing. Na de swing zullen we het putten oefenen. Als de beginselen van het golfen onder de knie zijn, gaan we meteen onze strandgolfbaan op en zullen we vanaf prachtige locaties afslaan.
ecomare zeehonden opvang

Hier maken bezoekers kennis met het leven in het Waddengebied en de Noordzee en met het ontstaan van Texel. Wisselende exposities, prachtige aquaria, haaien- en roggen, animatiefilms, een vogelopvang en natuurlijk zeehonden. Daar is Ecomare vooral bekend om. Jaarlijks worden hier tientallen jonge zeehondjes opgevangen. Vooral het voeren van de zeehonden is een hoogtepunt!

Na uw middagactiviteit zullen jullie per bus transfer richting de Veerhaven van Texel worden gebracht, want het is alweer tijd om te gaan! Al met al een geslaagd dagje Texel!

 • Ontvangst met koffie/thee en Hoornderring
 • Tandem puzzeltocht
 • Huur tandems
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team!
 • Heerlijk lunchbuffet
 • Beachgolf incl. benodigde materialen en ervaren structuur
 • Bezoek aan Ecomare
 • Professionele begeleiding door Texelaars
 • En nog veel meer...


 1. Drankjes gedurende het uitje (nacalculatie)
 2. Vervoer naar Texel

Daarom je personeelsuitje Texel laten organiseren door ons

Het grootste Waddeneiland van Nederland, Texel, is een fantastisch eiland voor een groepsuitje met bijvoorbeeld je bedrijf, team, familie of vrienden. Texel is veelzijdig, waar rust, natuur, sport maar ook gezelligheid én lekker eten en drinken bij elkaar komen. Voor elke groepssamenstelling heeft het eiland Texel veel te bieden voor groepen. Echter een goed georganiseerd groepsuitje verzorgen is niet eenvoudig. Want waar begin je en wat is er eigenlijk allemaal mogelijk op het eiland?


Reden om ons, Dagje Texel, als Organisatieburo in te schakelen. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het plannen en organiseren van alle soorten groepsuitjes die:

 • Geschikt zijn voor de hele groep (oud en jong, actief en passief)
 • Passend binnen het door jullie gestelde budget
 • Activiteiten goed op elkaar afgestemd
 • Aan alle wensen voldoen

Uiteraard zorgt Dagje Texel ervoor dat de groepsuitjes voor iedereen, dus ook voor degene die namens bedrijf, vrienden of familie de organisatie op zich heeft genomen een superdag op het eiland Texel beleeft.


Kortom neem hieronder direct contact op met ons als je ook een groepsuitje zonder stress op Texel wil!

                   

Is het mogelijk andere activiteiten te kiezen?

Jahoor, dat is geen probleem. We overleggen graag met je over de vele mogelijkheden

Zijn er combinaties mogelijk met eten en drinken?

Het is natuurlijk mogelijk jullie dagje Texel te combineren met een heerlijke barbcue of diner in één van de restaurants of strandpaviljoens op Texel.

Kan het uitje ook met minder personen gedaan worden?

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.