vervoer op texel

Vervoer voor jullie dagje Texel

Onbezorgd goed geregeld vervoer op het eiland

offerte aanvragen
offerte vervoer op Texel

Diverse vervoer mogelijkheden:

met de fiets over texel

met de fiets

Texel beschikt over 140 kilometer aan fietspaden. Wij kennen de meest schilderachtige weggetjes en plannen graag een prachtige route voor je uit. Langs pittoreske dorpjes, duinen, weilanden en door het bos. Tussen de Schotse hooglanders of schapen met lammetjes door. Per fiets ontdek je Texel en kom je op plekken waar je met de auto niet eens kunt komen!
met de e-chopper over texel

met de e-chopper

De E-chopper is een milieuvriendelijke en stille scooter. Daarnaast ziet hij er ook nog eens super stoer uit met zijn brede banden en het hoge stuur. Sinds 2019 zijn ze ook op Texel beschikbaar en kun je er het eiland mee verkennen. Heerlijk door de duinen, de bossen en de dorpjes. Met de E-chopper op Texel beleef je avonturen! De elektrische scooter gaat 25 km per uur en is heel eenvoudig te bedienen.
met de fatbike over texel rijden

met de e-fatbike

Onze e-fatbikes bieden een fantastische rijervaring die jouw reis op Texel onvergetelijk maakt. De elektrische aandrijving zorgt voor een milieuvriendelijk alternatief, waardoor je niet alleen geniet van het avontuur, maar ook actief bijdraagt aan het behoud van Texels natuurlijke pracht.
met de solex over texel

met de solex

Lekker op de solex over Texel tuffen! Een leuke en ontspannen manier om het eiland te verkennen. De nostalgische motortjes, die altijd kunnen rekenen op veel bekijks, zijn perfect geschikt voor een gezellig tochtje in groepsverband. Ze zijn eenvoudig te bedienen, en door de beperkte snelheid kun je rustig om je heen kijken en genieten van het prachtige Texelse landschap. Solexrijden geeft een heerlijk gevoel van vrijheid.
met de bus over texel

met de bus

Als je met een groep op pad gaat, is bus- en taxivervoer bijna onmisbaar. Of je nu op reis gaat met je bedrijf, familie, vrienden of vereniging, het is vaak aanzienlijk voordeliger dan andere vormen van vervoer. Busvervoer is flexibel. De bus brengt je gezelschap warm en droog van deur tot deur. Het is ook heel leuk om een rondrit op het eiland te maken met een gids die je allerlei interessante wetenswaardigheden vertelt over het eiland en de bewoners.
met de tuk tuk over texel

met de tuk tuk

Met een tuktuk op Texel rijden is een avontuur. Hoewel een autorijbewijs vereist is, biedt het een compleet andere ervaring dan je gewend bent. Met een draaicirkel van 3 meter is dit voertuig enorm wendbaar. Bij mooi weer kun je het dak lekker open doen en de wind door je haren laten waaien. Bij lagere temperaturen of neerslag biedt de kap voldoende bescherming.

Kunnen we je helpen met het vervoer?

Laten we je dag op Texel onvergetelijk maken met ons vervoersaanbod! Als trotse Texelaars kennen we het eiland als onze broekzak en zijn we gespecialiseerd in het regelen van vervoer. Met een eigen vloot aan diverse vervoersmiddelen, stellen we met plezier een vrijblijvend voorstel voor jullie samen.


Of je nu kiest voor een schilderachtige fietstocht of comfortabel transport, wij hebben het allemaal in huis.


Bel of mail ons nu voor een Texels avontuur dat begint zodra je voet aan wal zet!