solextour de luxe langs de waddendijk

Solextour Deluxe

De Perfecte Combinatie van Avontuur en Ontspanning

Met z'n allen op pad over Texel

Ben je op zoek naar een uniek dagje uit op Texel? Dan is onze Solextour Deluxe de perfecte keuze voor jou! Tijdens deze tour beleef je een onvergetelijke dag vol avontuur, ontspanning en heerlijk eten en drinken.

Solexen met Activiteiten onderweg

We beginnen onze dag met het ophalen van de solexen, die we vooraf voor jullie hebben gereserveerd. De solexen zijn volgetankt en klaar voor gebruik. We starten de Solextour met een aantal activiteiten onderweg, waarbij jullie uitgedaagd worden om als team samen te werken. Tijdens deze activiteiten leer je elkaar beter kennen en werk je aan de teambuilding.

Lunch in het Dennenbos

Na deze activiteiten is het tijd voor een smakelijke lunch in het prachtige Dennenbos. Hier kunnen jullie genieten van een heerlijke maaltijd en tot rust komen voordat we verder gaan met onze tour.

Proeverij van Texels Bier

Na de lunch gaan we verder met onze Solextour en maken we een tussenstop bij de Texelse Bierbrouwerij. Hier krijgen jullie een rondleiding en een proeverij van het beroemde Texelse bier. Een unieke ervaring die je niet wilt missen!

Barbecue aan het Strand

Na deze heerlijke proeverij van Texels bier is het tijd om terug te keren naar het strand, waar we de Solextour afsluiten met een heerlijke barbecue. Hier kun je genieten van lekker eten, drinken en het prachtige uitzicht op het strand van Texel.

Kortom, onze Solextour Deluxe is een perfecte combinatie van avontuur, ontspanning en lekker eten en drinken. Het is een unieke manier om samen te werken, te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving van Texel. Boek vandaag nog jouw Solextour Deluxe en beleef een onvergetelijke dag op Texel!