Bevrijdingsdag op Texel
05 mei 2020 
in Texel
0 min. leestijd

Bevrijdingsdag op Texel

Rust op bevrijdingsdag

Zo heb ik zelf bevrijdingsdag nog niet eerder mogen of kunnen vieren op Texel. Het is wel heel erg rustig, de definitie van vrijheid is met de Corona maatregelen wel behoorlijk beladen. Wat is vrijheid als je eigenlijk niet meer samen mag komen, althans niet meer met meer dan 3 volwassenen.

Anyway tijd om een rondje over het eiland te fietsen en zo kom je ook bij de haven van Oudeschild waar ik even een moment stilstond. Te genieten van het enorme uitzicht de lege haven (de viskotters zijn namelijk al op zee), de missende zeilboten.

Het is stil…

 

Over de schrijver
Als ondernemende Texelaar en fervent Scout is het mijn passie om zowel mijn zakelijke als mijn avontuurlijke geest te combineren. Op het prachtige eiland Texel heb ik geleerd om kansen te zien en te grijpen, en dit ondernemerschap neem ik mee in alles wat ik doe, inclusief mijn betrokkenheid bij de scouting. Als ondernemer op Texel weet ik hoe belangrijk het is om samen te werken en creatief te zijn. Deze principes zijn ook van onschatbare waarde in de wereld van Scouting. Het avontuurlijke aspect van Scouting spreekt mij enorm aan - het buiten zijn, nieuwe vaardigheden leren en samenwerken in teamverband zijn elementen die mij altijd hebben geïnspireerd. Als gek van Scouting ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn passie te delen en anderen te inspireren. Of het nu gaat om het organiseren van spannende outdoor activiteiten, het begeleiden van jonge scouts bij het behalen van hun badges, of het opzetten van lokale initiatieven om de natuur te beschermen, ik zet mij volledig in voor de Scouting gemeenschap. Mijn ondernemersgeest en mijn liefde voor Scouting vormen een krachtige combinatie die mij motiveert om altijd nieuwe uitdagingen aan te gaan en anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Met mijn voeten stevig op de grond van Texel en mijn hoofd vol avontuurlijke ideeën, blijf ik streven naar groei en ontwikkeling, zowel voor mezelf als voor de mensen om me heen.
Reactie plaatsen