Ultieme Beach Escape op Texel

boeiend van begin tot eind...

Niet denken in hokjes, maar in Outdoor!

Een uitdagend uitje voor denkers en doeners

Hoe 'handig' zijn jullie als je aan handen gebonden bent...Hoe werk je het beste samen en hoe gaan jullie om met beperkingen?

Vertrouwen, communicatie en creativiteit hebben jullie vandaag beslist nodig om de 10 opdrachten binnen de maximale tijd van 1,5 uur goed te vervullen en daarmee één voor één de ketenen af te werpen. Ieder teamlid telt mee bij deze aaneenschakeling van breinbrekers en fysieke teamopdrachten.


Bij elke goed uitgevoerde opdracht wordt er  1 handboei van je team verwijderd. Welk team is aan het einde weer van alle ketenen ontdaan en ontsnapt binnen de scherpste tijd? Of moet je de rest van je uitje geketend aan je medespelers het eiland over?

Met je team speel je niet enkel tegen de andere teams van je eigen groep, maar kun je ook strijden voor de jaarzege op al onze andere Beach Escape teams!


Zijn júllie het snelste team van 2021? 

Praktische info over Beach Escape Texel

Dit programma is te reserveren voor groepen van 8-35 personen. Per 10 personen vorm je 1 team, elk team wordt begeleid door één van onze instructeurs. Bij afwijkende aantallen per team wordt dit zó aangepast dat de prestatie/uitslag wel compatibel is.


  • Geschikt voor alle conditieniveaus. Gezien het spelkarakter en de opdrachten bieden we de Beach Escape enkel voor volwassenen aan.
  • Vanaf prijs: € 27,50 p.p. incl BTW
  • Periode: jaarrond
  • Programmaduur: max. 1,5 uur incl. uitleg (de uitdaging is natuurlijk hoe sneller, hoe beter…)
  • Aantal: Min. 8 – max. 35 pers.
  • Min. leeftijd 16 jaar