Ontdek Beach Escape Texel

Een spannend avontuur op het strand

Teamwork en samenwerking

Werk samen om de mysteries op te lossen

Hoe 'handig' zijn jullie als team als jullie letterlijk aan handen gebonden zijn? Hoe kunnen jullie het beste samenwerken en omgaan met beperkingen? Vertrouwen, communicatie en creativiteit zijn vandaag absoluut noodzakelijk om de 10 opdrachten binnen de maximale tijd van 1,5 uur succesvol te voltooien en daarmee stap voor stap van jullie ketenen bevrijd te worden. Elk teamlid is belangrijk bij deze opeenvolging van puzzels en fysieke teamopdrachten.

Bij elke succesvol uitgevoerde opdracht wordt er één handboei van jullie team verwijderd. Welk team zal uiteindelijk alle ketenen kwijtraken en binnen de kortste tijd ontsnappen? Of moeten jullie de rest van jullie uitje vastgeketend aan jullie teamgenoten over het eiland gaan?


Met jullie team strijden jullie niet alleen tegen andere teams in jullie groep, maar kunnen jullie ook meedingen naar de overwinning van het jaar tegen alle andere Beach Escape-teams!


Zijn jullie het snelste team van 2023?

Praktische info over Beach Escape Texel

Dit programma is te reserveren voor jullie groep van 16-35 personen. Voor elke 10 personen vormen jullie één team en elk team wordt begeleid door een van onze instructeurs. Als jullie aantallen per team afwijken, passen we dit aan zodat de prestaties en resultaten compatibel blijven.

Het programma is geschikt voor alle conditieniveaus. Vanwege het spelkarakter en de aard van de opdrachten bieden we de Beach Escape alleen aan voor volwassenen.


  • De vanaf-prijs is € 29,50 per persoon, inclusief BTW. 
  • Het programma is het hele jaar door beschikbaar en duurt maximaal 1,5 uur, inclusief uitleg (natuurlijk is de uitdaging om zo snel mogelijk te zijn).
  • Het minimum aantal deelnemers is 16 en het maximum is 35 personen.
  • De minimale leeftijd is 16 jaar.

Reserveer nu en beleef een spannende en uitdagende Beach Escape-ervaring met jullie groep!