vragen over de corona maatregelen

Corona maatregelen

Onderstaande is een opsomming van onze aanvullende maatregelen, echter steeds gewijzigd naar aanleiding van de overheidsmaatregelen. Wijzigingen en zetfouten derhalve voorbehouden

Dagje Texel

Ook bij Dagje Texel houden wij ons dagelijks met het Corona Virus bezig. Voor degene die al een uitje hebben geboekt hebben wij onze algemene voorwaarden versoepelt. Dit houdt in dat u uw uitje kosteloos kunt laten verplaatsen naar een nog te noemen tijdstip zolang het virus er nog is en de maatregelen gelden.

Op het moment kan je nog bij ons een aanvraag doen voor een bedrijfs- , familie of een vriendenuitje. De kans dat het later in het jaar drukker gaat worden is aanwezig. Mocht u dus van plan zijn om dit jaar of volgend jaar een uitje te plannen, neem dan alvast contact op om teleurstelling te voorkomen.


Veiligheid staat bij ons voorop en daarom nemen wij en onze leveranciers extra maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten zodat wij hierop kunnen inspelen als het nodig is.

 

Solex Texel & Texel Cruiser

Het is nog steeds mogelijk om bij ons een solex of Texel Cruiser te huren. Dit uiteraard wel onder strikte voorwaarden. Het is mogelijk om een toer te maken met maximaal twee personen of met uw gezin. Bij ontvangst staan de solexen (gedesinfecteerd) buiten voor u klaar. Wij kunnen de uitleg voor u op 1,5 meter doen. Hierna kunt u op pad. Wij hebben een leuke route voor u uitgestippeld die u langs de mooie plekjes op Texel leid. Deze kunt u op uw eigen telefoon bekijken. Ook is het mogelijk om bij onze verhuur locatie wat te drinken en een snack te verkrijgen voor onderweg.

  • Reserveer vooraf per mail of telefoon. Dan kunnen wij in overleg een tijdsstip afspreken zodat er geen contact is met anderem
  • Betalen kan bij ons door middel van PIN of een betaalverzoek (TIKKIE)
  • Houdt 1,5 meter afstand en voorkom fysiek contact
  • Bij onze verhuur locatie is er de mogelijkheid om uw handen te wassen.

Texeltours

Texeltours blijft op het moment rijden met onze grote bus. Hierin is het mogelijk om voldoende afstand te kunnen houden. Ook hangen er tussen de zitplaatsen zeilen om zo het besmettingsgevaar te verminderen. Na iedere rit worden de zitplaatsen gereinigd. Ook zullen onze chauffeurs fysiek contact zoals helpen bij het instappen zoveel mogelijk vermijden. Hieronder enige regels die wij hanteren:

  • Stap in via de midden deur.
  • Zorg ervoor dat u een voor een instapt. Bij het verlaten van de bus stapt u ook weer een voor een uit. 
  • Zorg ervoor dat u bij het instappen en uitstappen minstens de door de overheid geadviseerde afstand van elkaar vandaan blijft.
  • Zorg bij het instappen dat u zo ver mogelijk doorloopt en dan pas gaat zitten.
  • Neem plaats bij het raam.
  • Bij het uitstappen gaan de passagiers die het dichtst bij de uitgang zitten het eerste eruit.
Ten alle tijden geld. Mocht u verkouden zijn of last hebben van andere symptomen, blijf dan alstublieft thuis en neem contact met ons op!