dagje texel op maat gemaakt

Dagje Texel op maat

Laat Dagje Texel je reis, verblijf, programma en catering op maat regelen voor een perfect uitje.

Dagje Texel is jouw event-organisator

Ieder bedrijf en iedere organisatie heeft andere wensen. Dagje Texel maakt daarom jouw evenement op maat. De reis, het verblijf, het programma en de catering: bij een evenement op maat van Dagje Texel verwerken wij jouw briefing en wensen tot in ieder detail in het programma.

Een evenement op maat op Texel

Ieder evenement op maat van Dagje Texel heeft een ander doel, gebaseerd op jouw wensen. De ene keer gaat het om teambuilding of het combineren van bedrijfsculturen. In een ander geval heeft een evenement op maat het doel om jouw medewerkers jouw waardering te tonen; een incentive. Ons maakt het niet uit: Dagje Texel maakt maatwerk! Jouw doel is onze uitdaging!

Details

Het succes van een evenement op maat zit ’m in de details. Juist daarin onderscheidt Dagje Texel zich. Van de bootreis naar Texel tot het type catering. Van het (strand-)programma tot de keuze van de logiesaccommodatie en van het slechtweerscenario tot het vervoer op het eiland.

Verassend, onderscheidend, punctueel geregeld.

Briefing

Voor de invulling van een evenement op maat is een duidelijke briefing en onderlinge afstemming van belang. De werkwijze van Dagje Texel is er bij uitstek op gericht om jouw evenement op maat aan jóuw wensen te laten voldoen. Door onze ruime ervaring en onze eilandkennis zijn wij in staat om ervoor te zorgen dat de vooraf geformuleerde doelen worden bereikt.

Van plan naar uitvoering op Texel

Mooie woorden allemaal. Wij willen echter graag de daad bij het woord voegen. Ben je benieuwd hoe wij op basis van jouw wensenpatroon jouw evenement op maat vormgeven? Neem dan contact met Dagje Texel.

Want wij zijn dé Texelse partner voor steeds meer bedrijven.

teso veerpont naar texel

Gooi de trossen los!

De Texel-beleving begint wanneer de (veer)boot zich losmaakt van de kade in Den Helder: de reis naar Texel is gestart! De navelstreng met jouw normale leven is doorgeknipt, het avontuur kan beginnen. De reis naar Texel is niet slechts een noodzakelijk kwaad, maar een essentieel onderdeel van ieder eilandprogramma. Dagje Texel kent alle mogelijkheden voor jouw reis naar Texel en regelt het tot in de puntjes!

Planning

Op welke wijze maak jij de reis naar Den Helder? Laat je jouw deelnemers met eigen auto’s komen? In dat geval regelen wij parkeerruimte! Of wil je busvervoer, eventueel zelfs met catering? Geen probleem. Welke keuze je ook maakt: wij zorgen ervoor dat de reis ontspannen verloopt. En, om vooraf ook op die vraag antwoord te geven, óók voor laatkomers wordt een passende oplossing gezocht!

Bootreis naar Texel. 

Er zijn diverse mogelijkheden om de reis naar Texel te maken. Dat kan met één van de luxe veerboten van de TESO (Texels eigen stoombootmaatschappij) maar ook met de snelle watertaxi. Of een authentiek bruine vloot zeilschip: zon, zee, wind. Maar ook op de voormalige vissersboot TX20 kun je (exclusief voor jouw gezelschap) inschepen! Belevingstip: wij laten onderweg een powerboat langszij komen. Jouw deelnemers stappen over om een supersnelle vaart over het Wad te ervaren! Jouw reis naar Texel wordt onvergetelijk! Vraag naar de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw evenement op Texel te organiseren? Dan staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. Wij denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
opdrachtgevers op texel

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 enthousiaste groepen hebben reeds voor ons gekozen.
groepen texel

Groepen

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
divers aanbod op texel

Uniek Texels aanbod

Alle aspecten van uw bedrijfsuitje onder één dak. Volledig op maat gemaakt.