wadlopen op texel met groep

Wadlopen Texel

Verken de magie van het wadlopen op Texel met je groep.

kokkels op het wad

Wadlopen Texel met een groep onder leiding van onze enthousiaste gids

Een wadlooptocht op Texel onder leiding van onze enthousiaste gids is een avontuurlijke en unieke ervaring die je samen met je groep niet wilt missen. Wadlopen biedt de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van het Waddengebied te verkennen, terwijl je geniet van de frisse zeelucht en de serene omgeving. Hier zijn enkele redenen waarom een wadlooptocht met je groep op Texel een geweldig idee is.

Ontdek de Waddenwereld

Ga samen met onze ervaren gids op ontdekkingsreis door de Waddenwereld van Texel. Verken de uitgestrekte wadplaten, slikvelden en geulen terwijl je geniet van de prachtige natuur en het unieke landschap van het Waddengebied. Ontdek de flora en fauna van het Wad en leer meer over de bijzondere ecosystemen die hier te vinden zijn.

Avontuur en Uitdaging

Wadlopen is een avontuurlijke activiteit die wat uitdaging met zich meebrengt, maar ook veel voldoening geeft. Trotseer samen met je groep de elementen terwijl je door het water wadelt, over modderige paden loopt en misschien zelfs wat slik ervaart. Het is een geweldige manier om samen grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen.

de wadden

Ontdek samen de natuurlijke schoonheid van de Wadden

Leerzaam en Interactief

Onze enthousiaste gids staat klaar om je alles te vertellen over het Waddengebied, de natuurlijke processen die hier plaatsvinden en de bijzondere planten en dieren die hier leven. Leer meer over de unieke ecologie van het Wad en krijg antwoord op al je vragen tijdens deze interactieve en leerzame wadlooptocht met je groep.

Veiligheid en Voorbereiding

Veiligheid staat voorop tijdens onze wadlooptochten. Onze ervaren gids zorgt voor een veilige route en geeft instructies over hoe je veilig door het Waddengebied kunt lopen. Zorg ervoor dat je geschikte kleding en schoeisel draagt, zoals stevige wandelschoenen en wind- en waterdichte kleding, om jezelf te beschermen tegen de elementen.

Een wadlooptocht op Texel met je groep onder leiding van onze enthousiaste gids is een avontuurlijke en leerzame ervaring die je niet snel zult vergeten. Ontdek samen de natuurlijke schoonheid van het Waddengebied, ervaar het avontuur van het wadlopen en geniet van de gezelligheid en samenhorigheid binnen je groep tijdens deze unieke activiteit op Texel.

wadlopen voor scholen

Wadlopen voor scholen

Wadlopen op Texel is niet zomaar een activiteit, het is een onvergetelijk avontuur dat de band van leerlingen met de natuur versterkt. Dit unieke educatieve programma biedt scholen de kans om de prachtige Texelse natuur en de Waddenzee te verkennen op een boeiende manier.

Ontdek tijdens de wadlooptochten samen met ervaren gidsen de diverse flora en fauna, waarbij leerlingen de kans krijgen om actief op zoek te gaan naar zeedieren en planten. De duur van deze onvergetelijke ontdekkingstocht varieert, maar de waardevolle lessen over de natuur en het belang van behoud duren een leven lang. Vergeet niet vooraf de getijdentabel te raadplegen om de optimale tijd voor deze unieke ervaring te kiezen.

Ontdek en leer, samen met ons, op een manier die je nooit zult vergeten.

Let op: Wadlopen is bij ons uitsluitend te boeken voor groepen.

Praktische info over Wadlopen op Texel

Wadlopen is uitsluitend te boeken voor groepen bij ons. 
  • Geschikt voor jong en oud
  • Exclusief jullie eigen Texelse wadloop gids
  • Prijs afhankelijk van aantal personen per groep
  • Periode: jaarrond
  • Programmaduur: circa 1,5 - 2 uur
  • Aantal: minimaal 8

Maak je Dagje Texel compleet!

Lunch op Texel

Lunch

Met zo'n lange dag vol activiteiten voor de boeg kun je wel een lekkere lunch gebruiken.
bbq strand texel

BBQ op het strand

Kies een mooi plekje op het strand(terras) en geniet van een BBQ in een fantastische Texel Ambiance
schoolbus groepsvervoer

Busvervoer

Tussen de activiteiten maar ook aan het einde van de dag wil je gewoon niets anders meer dan thuis gebracht worden

opdrachtgevers op texel

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 enthousiaste groepen hebben reeds voor ons gekozen.
groepen texel

Groepen

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
divers aanbod op texel

Uniek Texels aanbod

Alle aspecten van uw bedrijfsuitje onder één dak. Volledig op maat gemaakt.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u om uw evenement op Texel te organiseren? Dan staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. Wij denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.