op tuk tuk safari over texel

Tuktuk Safari over Texel

Avontuur samen met een Texelse gids

tuktuk safari op texel

Op Tuktuk safari met elkaar

Op stap met de Tuktuk Safari op Texel: Een Unieke Avontuurlijke Ervaring

Ben je toe aan een avontuur op Texel? Waag je dan aan de Tuktuk Safari! Het is een onvergetelijke ervaring die je niet snel zult vergeten. Met een draaicirkel van slechts 3 meter is deze tuktuk enorm wendbaar, en het rijden is een heel andere belevenis dan je gewend bent. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de Tuktuk Safari op Texel.

Tuktuk rijden op Texel

Voordat je aan de Tuktuk Safari begint, is het belangrijk te weten dat je een autorijbewijs (categorie B) nodig hebt. Maar als je dat hebt, kun je echt genieten van het rijden met de tuktuk. Bij mooi weer kun je het dak lekker open doen en de wind door je haren laten waaien. En als het weer wat minder is, bijvoorbeeld koud of regenachtig, biedt de kap voldoende bescherming.

Op Tuktuk safari met elkaar

Tijdens de Tuktuk Safari op Texel rij je in een colonne door het boerenland, het bos, over de duinen, langs historische dorpjes en idyllische plaatsjes. Je rijdt zelf met de tuktuk terwijl de gids de route uitstippelt. Halverwege de tocht wordt er een korte stop gemaakt waarbij iedereen kan uitstappen om van het mooie uitzicht te genieten. De echte Texelse gids vertelt je alle wetenswaardigheden over de plaatsjes en dorpjes waar je doorheen rijdt.

tuktuk informatie

Wanneer kun je de Tuktuk Safari doen?

Ontdek de ware pracht van Texel met onze betoverende Safari, onder deskundige begeleiding, van 10.30 tot 12.30 uur. Natuurlijk zijn andere vertrektijden bespreekbaar, want jouw comfort staat bij ons voorop.

Let op: Tijdens het hoogseizoen van Texel, van 15 juli tot en met 27 augustus, is het boeken van een safari helaas niet mogelijk. Zorg ervoor dat je je plekje veiligstelt en beleef een onvergetelijke Texelse ervaring!


  • Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen gratis mee.
  • Maximum aantal personen: 80