op tuk tuk safari over texel

Tuktuk Safari over Texel

Avontuur samen met een Texelse gids

tuktuk safari op texel

Op Tuktuk safari met elkaar

Op Stap met de Tuktuk Safari op Texel: Een Unieke Avontuurlijke Ervaring

Heb je zin in een avontuur op Texel? Probeer dan eens de tuktuk safari! Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Met een draaicirkel van slechts 3 meter is deze tuktuk enorm wendbaar, en het rijden is heel anders dan wat je gewend bent. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de tuktuk safari op Texel.

Tuktuk rijden op Texel

Voordat je begint met de tuktuk safari, is het belangrijk om te weten dat je een autorijbewijs (categorie B) nodig hebt. Maar als je dat hebt, kun je echt genieten van het rijden met de tuktuk. Bij mooi weer kun je het dak lekker open doen en de wind door je haren laten waaien. En als het weer wat minder is, bijvoorbeeld koud of regenachtig, biedt de kap voldoende bescherming.

Op Tuktuk safari met elkaar

Tijdens de tuktuk safari op Texel rij je in een colonne door het boerenland, het bos, over de duinen, langs historische dorpjes en idyllische plaatsjes. Je rijdt zelf met de tuktuk terwijl de gids de route uitstippelt. Halverwege de tocht wordt er een korte stop gemaakt waarbij iedereen kan uitstappen om van het mooie uitzicht te genieten. De echte Texelse gids vertelt je alle wetenswaardigheden over de plaatsjes en dorpjes waar je doorheen rijdt.

tuktuk informatie

Wanneer kun je de Tuktuk Safari doen?

We rijden de Safari (met gids) van 10.30 tot 12.30u. Uiteraard in overleg andere tijden.

In principe in het hoogseizoen van Texel (15 juli tot en met 27 augustus) kan er geen safari geboekt worden.


  • Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen gratis mee.
  • Maximum aantal personen: 80