powerboat texel rib experience

Powerboat Texel voor Groepen

Boek nu jouw avontuur

zeehonden spotten met de powerboat texel
vanaf € 39,50

Ribvaren met de powerboat

Stap aan boord van de powerboat en beleef een onvergetelijke boottocht langs de prachtige zuidkust van Texel. Vanuit de thuishaven Oudeschild vaar je over de adembenemende Waddenzee richting de Noordzee. Dit is dé ervaring voor de echte avonturiers!

Veiligheid staat voorop

Bij ons staat veiligheid voorop. Voordat we vertrekken, krijg je een uitgebreide instructie over de veiligheidsvoorschriften aan boord. Daarnaast is het dragen van een zwemvest verplicht tijdens de hele boottocht. Zo kunnen we garanderen dat je op een veilige manier kunt genieten van de powerboat.

Een onvergetelijke adrenalinestoot

Met onze powerboat ervaar je gegarandeerd veel power en een onvergetelijke adrenalinestoot. Je zult versteld staan van de snelheid waarmee we over de golven scheren. De frisse zeelucht en het geluid van de motor maken deze ervaring compleet.

Spot zeehonden in hun natuurlijke omgeving

Tijdens de boottocht heb je grote kans om zeehonden te spotten in hun natuurlijke omgeving. Het is een prachtig gezicht om deze dieren op de zandbanken te zien rusten of in het water te zien zwemmen. Een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Gecertificeerde schippers en up-to-date powerboat

Onze schippers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring op het water. Daarnaast is onze powerboat altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo kunnen we een veilige en comfortabele boottocht garanderen.


Ben jij op zoek naar een unieke en avontuurlijke ervaring op Texel? Boek dan nu jouw boottocht langs de zuidkust van Texel! De boottocht duurt ongeveer een uur en is geschikt voor jong en oud. Wij garanderen een onvergetelijke ervaring die je nog lang zal bijblijven!