parachutespringen op texel

De mooiste plek

voor parachutespringen

Dagelijks open

van 10.00-17.00u

13.000 voet

boven Texel

Tandemsprong

met ervaren instructeur

activiteiten bij martiem en juttersmuseum flora

Bijna iedereen kan parachutespringen

De Tandemsprong is niet alleen de gemakkelijkste manier om parachutespringen te ontdekken, het is een onvergetelijk avontuur dat je leven zal verrijken. Met minimale inspanning en maximale opwinding is het enige wat je nodig hebt een beetje durf en motivatie.

In een boeiende introductie legt een van onze ervaren instructeurs gedetailleerd uit wat je te wachten staat, zodat je vol vertrouwen de sprong kunt wagen.

Stap daarna met opwinding het vliegtuig in, waar je stevig vastgekoppeld wordt aan je toegewijde instructeur. Op een indrukwekkende hoogte van minimaal drie kilometer zwaait de deur open, en samen met de ervaren Tandemmaster stort je jezelf met een adembenemende snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur richting de aarde...

de jutterij

Instappen...& uitstappen

Een onvergetelijke ervaring wacht op je wanneer je je plotseling bevindt tussen Tandemmasters, cameraspringers en andere parachutespringers, gereed voor een enkele reis naar boven.

De Tandemmaster maakt zich aan je bekend, en je voelt de opwinding in je hartslag stijgen van de anticipatie.

Samen maken jullie de spannende wandeling naar het vliegtuig en stappen aan boord. Binnen slechts 10 minuten bereiken jullie de adembenemende afspringhoogte.

De Tandemmaster klikt zich aan jou vast, je schuift naar de open deur en voordat je het weet, duiken jullie met een duizelingwekkende snelheid van 200 km per uur naar beneden.

Deze unieke ervaring zal ongetwijfeld een van de meest indrukwekkende momenten in je leven worden.