zwemmen in zwembad texel

Outdoor Texel

Actief uitje in de buitenlucht

powerkiten op het strand van texel
vanaf € 69,50*

Een Perfect Outdoor Uitje

Texel is een van de mooiste eilanden van Nederland en biedt veel mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje uit. Als je op zoek bent naar een actieve en avontuurlijke dag in de buitenlucht, dan is onze tandempuzzeltocht gecombineerd met strandactiviteiten een perfecte keuze.

Tandempuzzeltocht over Texel

We beginnen onze dag met een ludieke tandempuzzeltocht over Texel. We delen de groep op basis van de grootte op in teams. Tijdens deze tocht ontdekken jullie de verschillende prachtige bezienswaardigheden van Texel. Onderweg moeten jullie diverse puzzelopdrachten oplossen. Voor de winnaar van deze opdrachten ligt er uiteraard een leuke Texel prijs klaar!

Lunch op Texel

Na deze uitdagende tandempuzzeltocht is het tijd voor een heerlijke lunch. Jullie kunnen genieten van een smakelijke maaltijd om de energie weer op peil te brengen voor de volgende activiteiten.

Strandactiviteiten op Texel

Na de lunch staat er een strandactiviteit voor jullie klaar. Jullie kunnen kiezen uit powerkiten, brandingkajakken en raften. Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer spanning en avontuur, hebben we de spannende blokarten over het strand. De strandactiviteit is een perfecte manier om te genieten van het prachtige strand van Texel en om samen met jullie team te werken aan een doel.

Borrel op Texel

We sluiten het dagje outdoor op Texel af met een borrel en een hapje. Hier kunnen jullie ontspannen en terugkijken op een dag vol avontuur en plezier. Aan het einde van de dag worden jullie keurig teruggebracht naar de Veerhaven.

Kortom, onze tandempuzzeltocht en strandactiviteiten op Texel zijn perfect voor een dagje uit met vrienden, familie of collega's. Het is een unieke manier om samen te werken, te ontspannen en plezier te hebben in de prachtige omgeving van Texel.

€ 1150,-
vanaf € 69,50*

Kosten programma Outdoor Texel

Dagje Texel verzorgt het arrangement al vanaf € 69,50 per persoon op basis van (*)20 personen.

Inclusief ondermeer

  • Tandem of fiets
  • Fietspuzzeltocht inclusief prijs winnende team
  • Lunch onder de middag
  • Powerkiten, brandingkajakken en raften of blokarten
  • Borreluurtje met bittergarnituur (fris, bier of wijn)
  • Bustransfer naar beginpunt (Veerhaven of accommodatie)
  • Organisatiekosten