tandempuzzeltocht

Ontspannen Texel

Het Perfecte Texel uitje voor Jong en Oud

offerte aanvragen
Vrijblijvend offerte

Ontspannen op Texel: Het Perfecte uitje!

Uniek dagprogramma op Texel: Tandemtocht, museumbezoek en BBQ aan zee

Als u op zoek bent naar een unieke manier om Texel te verkennen met jong en oud, dan is dit dagprogramma iets voor u. Begin de dag met een cultureel bezoek aan Ecomare en geniet daarna van een heerlijke barbecue met vlees en vis aan de kust. Hieronder vindt u het volledige dagprogramma.

Tandempuzzeltocht over het eiland

Na een korte overtocht van 20 minuten staat een ervaren gids aan de overkant op u te wachten. Er is speciaal voor u een tandempuzzeltocht over het eiland uitgezet en u stapt op de tandem. Deze zal u langs de mooiste plekjes van Texel leiden. Onderweg krijgt u pittige vragen over de wetenswaardigheden van Texel. U gaat dus de strijd aan met uw collega's, familie of vrienden die in andere teams fietsen.

Bezoek aan Maritiem & Juttersmuseum Flora

In het grootste juttersmuseum ter wereld komt u ogen tekort. Gejutte spullen uit een periode van zo'n 70 jaar zijn hier bij elkaar gebracht. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal en dat wordt smakelijk verteld door een echte jutter. Stoere mannen die tijdens stormen het strand aflopen, op zoek naar interessante spullen. In een andere 'jutterschuur' is een boeiende expositie ingericht over strandingen op Texel in de 20e eeuw.

Barbecue bij een strandpaviljoen

Na het bezoek aan Ecomare gaat u met de tandem naar een strandpaviljoen aan de westkant van het eiland. Hier kunt u uitkijkend over de duinen, het strand en de zee, genieten van een geheel verzorgde barbecue. Ook voor de vegetariër in uw groep is de barbecue geschikt. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een 3-gangendiner of een diner in buffetvorm.

Overtocht naar Den Helder

Na de barbecue gaat u met een eigen bus naar de Veerhaven 't Horntje, waar u met de TESO de oversteek naar Den Helder gaat maken.


Dit dagprogramma is geschikt voor families, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Het is een perfecte manier om Texel te verkennen en te genieten van de natuur en de cultuur van dit prachtige eiland. Wacht niet langer en boek deze unieke ervaring vandaag nog!

offerte aanvragen?


Maak je Dagje Texel compleet!

Lunch op Texel

Lunch

Met zo'n lange dag vol activiteiten voor de boeg kun je wel een lekkere lunch gebruiken.
bbq strand texel

BBQ op het strand

Kies een mooi plekje op het strand(terras) en geniet van een BBQ in een fantastische Texel Ambiance
schoolbus groepsvervoer

Busvervoer

Tussen de activiteiten maar ook aan het einde van de dag wil je gewoon niets anders meer dan thuis gebracht worden

Altijd snel een voorstel, geheel vrijblijvend!

offerte voor dagje weg

Vrijblijvende offerte

Samen met jou op zoek naar het allerleukste Dagje Texel

uitjes op maat voor iedereen

Op maat gemaakt

Altijd een voorstel wat past bij jou wensen voor een dagje weg
voor alle groepen naar texel

Voor kleine én grote groepen

Geen groep is ons te gek, vanaf 8 personen tot en met 1000+