klimpark texel met leuke uitdagende parcoursen

Klimpark Texel

klimavontuur op hoogte

instructeur klimpark texel

Klimavontuur op hoogte

Klimpark Texel op het prachtige vakantiepark De Krim in De Cocksdorp is dé plek voor een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud! Ons klimpark biedt een unieke ervaring op hoogte, waarbij je je grenzen kunt verleggen en jezelf kunt uitdagen.

WAT IS EEN KLIMPARK?

Een klimpark is een spannende attractie waarbij je op hoogte verschillende uitdagingen kunt aangaan. Bij Klimpark Texel bestaat het park uit een 10 meter hoge toren met 2 verdiepingen op 4 en 7 meter hoogte. Je kunt bij ons diverse activiteiten ondernemen, zoals een hoogteparcours, vrije val en natuurlijk klimmen!

VIER ROUTES VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Bij Klimpark Texel hebben wij 4 verschillende routes die speciaal zijn gebouwd voor zowel beginners als gevorderden. Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen een uitdaging is, hebben wij deze routes onderverdeeld in 3 moeilijkheidsgraden: blauw, 2x rood en een zwart parcours. Of je nu een beginner bent of een ervaren klimmer, bij ons vind je altijd een uitdagende route die past bij jouw niveau.

ONTDEK HET KLIMPARK MET JE VRIENDEN OF FAMILIE

Een dagje uit naar Klimpark Texel is een perfecte activiteit om samen met je vrienden of familie te beleven. Onze routes zijn geschikt voor iedereen vanaf 1.30 meter, dus ook de kleintjes kunnen meedoen aan dit avontuur op hoogte! Ons klimpark is gelegen op het prachtige vakantiepark De Krim, wat het ook nog eens mogelijk maakt om te genieten van andere activiteiten op het park, zoals zwemmen en bowlen.

VEILIGHEID BIJ KLIMPARK TEXEL

Bij Klimpark Texel staat veiligheid altijd voorop. Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid om deelnemers op een veilige manier te laten klimmen. Voordat je begint met klimmen krijg je van ons een uitgebreide instructie en een klimtuigje waarmee je altijd gezekerd bent. Zo kun je volop genieten van het klimmen, terwijl je tegelijkertijd verzekerd bent van een veilige ervaring.

ONTDEK JOUW AVONTUUR OP HOOGTE BIJ KLIMPARK TEXEL

Ben jij klaar voor een unieke ervaring op hoogte? Bezoek dan Klimpark Texel op het vakantiepark De Krim in De Cocksdorp en ontdek jouw avontuur op hoogte. Of je nu een beginner bent of een gevorderde klimmer, bij ons vind je altijd een uitdagende route die past bij jouw niveau. Klim samen met je vrienden of familie en beleef een dag om nooit te vergeten!