groepsactiviteit op het strand van texel

Groepsactiviteiten op Texel

Samen genieten van avontuur en plezier

ludieke opdrachten op texel

Groepsactiviteiten maken een uitje succesvol

Dagje Texel is een professionele Texelse partner die graag een unieke belevenis op dit prachtige eiland voor jullie organiseert! Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje, wij staan voor je klaar.


Texel, het grootste Nederlandse Waddeneiland en een eigen gemeente, biedt voor iedere bezoeker veelzijdige mogelijkheden. Voor ontspanning en rust zijn er prachtige stranden, mooie fietsroutes en een rijke flora en fauna. Geniet van de gezellige terrasjes en ontdek de culinaire hoogstandjes in pittoreske dorpjes zoals De Cocksdorp, De Koog en Den Burg. Breng ook zeker een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Maak een vaartocht met een garnalenkotter en begroet onderweg de zeehonden die heerlijk op het wad liggen te zonnebaden. Puur ontspannen!


Voor de actievelingen biedt Texel uitdagingen met zon, strand, wind en zee, inclusief de altijd aanwezige golven! Er zijn tal van watersportactiviteiten mogelijk, zoals raften en kanoën. Strandjutten en wadlopen zijn unieke ervaringen die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet met jullie gezelschap van een unieke groepsactiviteit op Texel!

Bij Organisatiebureau Dagje Texel organiseren we graag originele groepsactiviteiten op Texel. Dit prachtige eiland biedt vele mogelijkheden voor een dagprogramma of compleet weekend. Tijdens de groepsactiviteiten laten wij jullie graag kennismaken met het eiland en haar inwoners.

Wij maken de groepsactiviteit op Texel op maat, volledig naar jullie wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de groepsactiviteiten op Texel kun je terecht op onze website of neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

Praktische info over groepsactiviteiten Texel

Enkele tips & trucs voor het organiseren van een succesvolle groepsactiviteit op Texel:

  • Boek op tijd, het eiland heeft beperkte capaciteit in sommige periodes
  • Onder groepen verstaan we doorgaans minimaal 8 personen
  • Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk in een keuze programma