groepsactiviteit op het strand van texel

Groepsactiviteten op Texel

ludieke opdrachten op texel

Een professionele Texelse partner voor een unieke belevenis op dit prachtige eiland! Organisatiebureau Dagje Texel organiseert jullie bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje graag! 

Het eiland Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. Texel is een eigen gemeente, en telt maar liefst 14.000 inwoners op het gehele eiland. Texel is veelzijdig waarbij iedere bezoeker van het eiland zich kan vermaken. Komt u voor ontspanning en rust, geniet dan van de vele stranden, mooie fietsroutes en flora en fauna. 

Neem plaats op de leuke terrasjes en geniet van wat culinair Texel te bieden heeft bij de vele restaurantjes in pittoreske dorpjes als De Cocksdorp, De Koog en Den Burg. Of breng een bezoek aan Ecomare, het natuurcentrum van Texel. Vaar mee met een echte garnalenkotter en begroet onderweg de zeehonden die uitgestrekt op het wad liggen te zonnebaden. Pure ontspanning! 

Maar ook voor de actievelingen is Texel een uitdaging met de zon, strand, wind en zee inclusief de altijd aanwezige golfslag! Prachtige watersport activiteiten als raften, kano varen behoren hier tot de vele mogelijkheden. Strandjutten of wadlopen zijn unieke activiteiten die op weinig andere locaties in Nederland mogelijk zijn. Beleef een fantastisch actief programma over het eiland, op het strand of in de zee!

Geniet van een unieke groepsactiviteit Texel met jullie gezelschap!

Een originele groepsactiviteit Texel beleven? Organisatieburo Dagje Texel organiseert vele mogelijke activiteiten en uitjes op Texel graag! Dit prachtige eiland biedt vele mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of compleet weekend. Wij laten jullie daarom tijdens de groepsactiviteiten op Texel graag kennis maken met het eiland en haar inwoner.

Wij maken jullie groepsactiviteit Texel op maat naar jullie wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de groepsactiviteit en Texel kijkt je op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

Enkele tips & trucs voor het organiseren van een succesvolle groepsactiviteit op Texel:

  • Boek op tijd, het eiland heeft beperkte capaciteit in sommige periodes
  • Onder groepen verstaan we doorgaans minimaal 8 personen
  • Een combinatie van activiteiten is ook mogelijk in een keuze programma