Gezinsuitje op Texel

een dag om nooit meer te vergeten!!

3 generaties op Texel

Activiteiten voor het hele gezin op Texel

Willen jullie een gezellig gezinsuitje op Texel regelen? Dat is ontzettend leuk om te doen, want er is van alles te beleven op het eiland voor alle leeftijden. Zowel opa en oma kunnen gezellig meekomen, als jullie alleen met de kinderen willen gaan. Er is zoveel te ontdekken voor zowel de kinderen als voor jullie zelf!


Voor jong en oud

Alle leeftijden iets te doen

Voorstel op maat

Zonder enige verplichting

Actief of gezellig

Passend bij uw gezin of familie

Willen jullie een gezellig gezinsuitje op Texel regelen? 

Dat is ontzettend leuk om te doen, omdat er op Texel van alles te beleven is voor alle leeftijden. Zowel opa en oma kunnen gezellig mee, als jullie alleen met de kinderen willen gaan. Er valt zoveel te ontdekken voor zowel de kinderen als voor jullie zelf!

Texel is eigenlijk best wel groot, en daarom is het handig om van tevoren alles te regelen. Zelfs als de kinderen er niet aan gewend zijn om met jullie mee te gaan op zoek naar leuke nieuwe ontdekkingen, is het eiland superleuk voor hen.


Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietspuzzeltocht of een rondrit met een bus, waarbij een gids vertelt over de unieke historie die Texel heeft gevormd tot wat het nu is? En als de kinderen trek beginnen te krijgen, kunnen jullie genieten van een heerlijke pannenkoek of nieuwe avonturen beleven in en rond de verschillende dorpen. Alles is relatief dichtbij en gemakkelijk te vinden. En als je liever wilt dat wij een arrangement voor je samenstellen, dan doen we dat graag!


We geven jullie graag de tips en mogelijkheden mee voor een geslaagd gezinsuitje op Texel.

Over Dagje Texel...

Dagje Texel is hét organisatiebureau van het grootste Waddeneiland Texel wat sinds 2005 de allerleukste uitjes en activiteiten organiseert.

 Voor alle Texelse uitjes en activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van echte Texelse uitjes met daarbij de leukste activiteiten welke aansluiten bij jullie groep.


Wij bezitten tevens onze eigen solexen, de 100 % elektrische Texel Cruisers, onze eigen bussen en natuurlijk de aller gezelligste Texelaars om dit te begeleiden.