Gezinsuitje op Texel

een dag om nooit meer te vergeten!!

3 generaties op Texel

Gezinsuitje op Texel regelen? Ontzettend leuk om te organiseren, omdat er op het eiland van alles te doen is voor alle leeftijden. En voor alle leeftijden samen, dus ook opa en oma kunnen gezellig mee. Of je komt gewoon met de kinderen natuurlijk, omdat er zoveel voor hen als voor jullie zelf van alles te ontdekken valt.


Voor jong en oud
Alle leeftijden iets te doen
Voorstel op maat
Zonder enige verplichting
Actief of gezellig
Passend bij uw gezin of familie

Gezinsuitje op Texel regelen? 

Ontzettend leuk om te organiseren, omdat er op Texel van alles te doen is voor alle leeftijden. En voor alle leeftijden samen, dus ook opa en oma kunnen gezellig mee. Of je komt gewoon met de kinderen natuurlijk, omdat er zowel voor hen als voor jullie zelf van alles te ontdekken valt.


Texel is eigenlijk best wel groot, en daardoor handig om van te voren alles te regelen. Ook met kinderen is het eiland super, zelfs als ze er niet aan gewend zijn om met jullie mee te gaan op zoek naar leuke nieuwe ontdekkingen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietspuzzeltocht of een rondrit met een bus waarbij een gids vertelt over de unieke historie die Texel heeft gemaakt tot wat het nu is? En als de kinderen trek beginnen te krijgen eten jullie een pannenkoek of zorg je ervoor dat er op en rond het de verschillende dorpen weer wat nieuws te ontdekken valt. Het is allemaal op relatief korte afstand van elkaar en makkelijk te vinden. En wil je liever dat wij een arrangement voor je samenstellen?

We geven je graag de tips en mogelijkheden mee, voor een geslaagd uitje op Texel

Dagje Texel is hét organisatiebureau van het grootste Waddeneiland Texel wat sinds 2005 de allerleukste uitjes en activiteiten organiseert.

 Voor alle Texelse uitjes en activiteiten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van echte Texelse uitjes met daarbij de leukste activiteiten welke aansluiten bij jullie groep.


Wij bezitten tevens onze eigen solexen, de 100 % elektrische Texel Cruisers, onze eigen bussen en natuurlijk de aller gezelligste Texelaars om dit te begeleiden.