Wat te doen op Texel in de maand februari?
31 januari 2021 
0 min. leestijd

Wat te doen op Texel in de maand februari?

De komende periode gelden in ieder geval tot en met 9 februari de Corona lockdown maatregelen ook op Texel. Binnen deze maatregelen is het wel zo dat je op Texel eigenlijk best goed af bent qua wat er allemaal te doen is. Je kunt namelijk altijd heerlijk wandelen, in het bos, de duinen of op het strand. Volop ruimte en uiteraard heerlijk in de natuur.

Of kies voor een 100 % elektrische e-chopper huren van TexelCruiser of huur een fiets en ga de paden op, de lanen in. Zoek je de nostalgie op, dan kun je denken aan de authentieke solex die je dagelijks kunt huren bij Solex Texel.

Bootcamp trainen in het Nationaal Park? 

Actief bezig zijn in de natuur geeft energie. Texel beschikt over 4300 hectare aaneengesloten Nationaal Park Duinen van Texel. Het bestaat uit duinen, bossen, heide, natte duinvalleien met vele wandelroutes. De perfecte locatie voor een natuurbootcamp. Nationaal Park Duinen van Texel heeft een stap-voor-stap bootcamptraining samengesteld inclusief foto’s. Het startpunt ligt bij Boskiosk ’t Turfveld en de gehele bootcamp duurt een uur. Download hier de bootcamptraining.

Kortom we maken er op Texel altijd wat leuks van!

 

Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en gek van Scouting
Reactie plaatsen