Page content

Weer op texel

mooi weer boven Den Hoorn op Texel

‘Altijd mooi weer op Texel’

Texel heeft de meeste zonuren en de minste regen van Nederland, maar helaas is het niet √°ltijd mooi weer op Texel. Gelukkig dus meestal wel en volgens de statistieken van de grote weer instituten veel zon en weinig regen.

 
Zuidwestenwind

Op het eiland staat er vaak wel een windje, meestal uit zuidwestelijke richting. Als je een Dagje Texel komt doen zorgen wij ervoor dat we rekening houden met de weersvoorspellingen. En voor wat betreft de wind, we hebben naast ‘gewone’ fietsen ook e-bikes, solexen en natuurlijk ook nog bussen. Kortom afhankelijk van je wensen en conditie passen we het programma aan op het weer op Texel.

 

Actuele weersvoorspelling

Voor de actuele weersvoorspelling kun je gebruik maken van de volgende websites:

 

Mooi weer activiteiten op Texel

Er zijn volop activiteiten (buiten) die bij uitstek geschikt zijn voor mooi weer, denk hierbij aan strandactiviteiten maar ook fietspuzzeltochten of garnalenvissen op de Waddenzee.

 

Slecht weer activiteiten op Texel

Als het eventjes niet mee zit met het weer op Texel, dan hebben we gelukkig een flink aantal activiteiten die altijd kunnen  of het nu mooi of slecht weer is. Van lasergamen tot zwemmen en van Ecomare tot en met Oud Hollandse Spelletjes.