Page content

vriendenweekend texel

Op stap met de vriendengroep tijdens een vriendenweekend Texel en op zoek naar een leuke invulling met (Texelse) activiteiten? Als echte Texelaars weten wij van Dagje Texel waar je met vrienden terecht kunt. Met jou zoeken we een geschikt programma uit wat past bij jullie budget en wensen.

Uit onze ervaring weten we dat het vinden van een passende accommodatie voor de overnachting(en) essentieel is voor jullie vriendenweekend Texel. De keuze op Texel is reuze, je kunt bijvoorbeeld kiezen om te slapen in een tent, of de gezelligheid van een StayOkay hostel maar ook een eigen Villa of luxe hotelkamers behoren tot een optie.

Overdag kiezen we samen met jou leuke activiteiten voor ieder wat wils, je kunt bijvoorbeeld denken aan een actief strandprogramma met blokarten en powerkiten. Maar ook een bierproeverij bij onze Texelse bierbrouwerij of een oestertocht op het wad zijn gewilde vrienden activiteiten.

vriendenweekend texel

 

Wil je tijdens de lunch of het diner eens wat meer actie dan is een bloedstollend ‘Moorddiner‘ een spannende invulling van je avond. Iets rustiger maar wel de hilariteit van een spelshow ervaren tijdens het eten? Onze Texelse Linda komt graag haar ‘Ik Hou van Holland‘ spelshow opvoeren en heeft daarbij jullie hulp nodig in de vorm van twee teams.

 

Verras je vrienden tijdens het vriendenweekend

Comment Section

0 reacties op “vriendenweekend texel

Plaats een reactie


*