Lekker op de solex over Texel met Hemelvaart
18 mei 2020 
in Texel
0 min. leestijd

Lekker op de solex over Texel met Hemelvaart

Is het mogelijk om solexen te huren met Hemelvaart?

Een vraag die we afgelopen weekend vele malen kregen via de telefoon en via de e-mailberichten. Het wordt natuurlijk prachtig mooi weer volgens de weersvoorspellingen op Hemelvaartsdag. Misschien wel de warmste ooit.

Maar terug naar de vraag of je kan komen solex rijden komende donderdag, ja zeker dat is geen enkel probleem. Het is namelijk prima mogelijk om 1,5 meter afstand van elkaar te houden tijdens het rijden. De uitleg vooraf is op iets meer afstand dan anders. Echter we doen echt onze stinkende best.

Paar kleine aanpassingen qua tijd en samenkomen, immers allemaal tegelijk starten is natuurlijk niet mogelijk binnen de huidige normaal. Daarom hebben wij ook tijdsblokken ingesteld om te kunnen starten.

Wat is er open onderweg?

Helaas zijn veel locaties gesloten in verband met de Corona maatregelen. Ook eventjes lekker op een terras zitten is er niet bij, maar je kunt wel take-a-away vinden onderweg. En natuurlijk is een snackpakket bij ons bestellen geen overbodige luxe!

Op de hoogte blijven van hetgeen wel geopend is op komende Hemelvaartsdag, kijk dan ook even op www.texel.net/anderhalvemeter/

Kom je er niet uit, stuur je ons dan even een mailtje op info@dagje-texel.nl?

Wij helpen je graag!

Marcel & Bridget

Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en gek van Scouting
Reactie plaatsen