54d86d10673830fd185e30c2_facebook_icon.png 54d871559dd758043771b6ae_twitter_icon.png 54d9ea59781f27014df684e2_instagram_icon.png 54d8ba7f9dd758043771bfb5_googleplus_icons.png
54d22b9e0d5fbeb671afda5b_icon_locatie.png
Heemskerckstraat 31, 1792 AA Oudeschild
54d392e816c2a5d4538d9f0a_logo_evenementenbureau.png
Texelse Uitjes
images/price-tag.png
Activiteiten
images/categorie_natuur.png
Vervoer
images/widget_vervoer.png
Overnachten
images/widget_overnachten.png
Eten & Drinken
images/categorie_culinair.png

Texel Expert sinds 1990

Texel Expert

betrouwbaar en persoonlijk advies

 

✓   Volledig aanbod
Wij hebben ervaring met alle mogelijke activiteiten in en rondom Texel. Het grootste deel staat op onze website. Onze eventplanners weten de rest. En altijd getoetst aan onze hoge kwaliteitseisen en ons motto: beleven, genieten, onthouden.

 

✓   Bespaar kosten
Combineer activiteiten en laat jullie vaste Dagje Texel eventplanner de hele dag voor jullie organiseren. Door ons volume en inkoopvoordeel is de kans groot dat jullie ook de andere onderdelen van de dag tegen gunstige voorwaarden door Dagje Texel kunnen laten organiseren.

 

✓   Bespaar tijd
Jullie hoeven niet zelf te puzzelen om activiteiten op elkaar te laten aansluiten, jullie profiteren van onze ervaring, kennis en netwerk en jullie weten zeker dat alles klopt. Scheelt een hoop tijd, dus geld en het resultaat is gegarandeerd een succes.

 

✓   Vlekkeloos verloop van het programma
Wij kennen het eiland als geen ander en haar logistieke uitdagingen. Wij koppelen activiteiten aan de juiste partij, op het juiste tijdstip, in de juiste omgeving. Dit maakt het verschil tussen een rommelig of vlekkeloos verloop van de dag.

 

DE BESTE PRIJS/KWALITEIT

op maat georganiseerd voor de groep

✓   Lokale Texel expert
Onze gepassioneerde eventprofessionals zijn echte Texelaars. We wonen, werken, leven en ademen het eiland en kennen alle verborgen plekjes.

✓   Bewezen resultaten
Wij hebben inmiddels voor méér dan 20.000 klanten het verschil gemaakt en onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.

✓   Inkoopvoordeel
Wij organiseren jaarlijks méér dan 200 bedrijfsuitjes op Texel. Veel wordt in eigen beheer uitgevoerd en daar waar partners worden ingezet hebben we door ons inkoopvoordeel goede (prijs)afspraken met leveranciers. Zo profiteren jullie van onze ervaring en ons inkoopvoordeel.

✓   Ervaren
Al sinds 1990 organiseren we bedrijfsuitjes en -feesten op Texel. We hebben het kaf van het koren gescheiden en selecteren voor jullie altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs.

✓   Altijd maatwerk
Alle programma’s laten we volledig aansluiten op jullie wensen. Niets is standaard. Door onze ervaring en kennis weten we waar we op moeten letten. Wat wérkt of juist niet. Zelfs voor een klein budget organiseren we een bedrijfsuitje met maximaal effect.

 

ZONDER ZORGEN EN GOED GEREGELD

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

✓   Vaste contactpersoon
U heeft contact met een ervaren en toegewijde event professional die voor jullie belt, regelt en dubbelcheckt tot elk detail van het uitje vastligt.

 

✓   Vrijblijvende offerte
Jullie ontvangen vrijblijvend een duidelijke en overzichtelijke offerte met alle kosten en geen verrassingen achteraf. Zo hebben jullie een duidelijk beeld van wat jullie kunnen verwachten. Willen jullie de inhoud aangepast? Geen probleem, wat laten de inhoud graag volledig aansluiten op jullie wensen.

 

✓   Duidelijk draaiboek
We sturen jullie een draaiboek met locaties, tijden, naam en nummers van de relevante personen en partners. Een handig en overzichtelijk document voor de dag zelf. Vóór jullie evenement hebben we nog even met contact met jullie. We nemen de laatste details met jullie door en checken of alles klopt. Zo weet jullie zeker dat jullie onbezorgd kunnen genieten.

 

✓   Alles op 1 factuur
Jullie ontvangen één factuur voor jullie uitje. Op dag zelf hoeven jullie dus niets te betalen. Dat scheelt ook gedoe met het aanmaken van meerdere leveranciers of inkooporders in jullie systeem.

 

✓   Eerlijk advies
Wij zijn echt Texels; ook in ons contact met jullie. Oprecht advies, transparant en met beide benen op de grond. Communicatie van mens tot mens, zonder poeha. Daar houden we van.

 

 

 

 

Neem contact met ons op ›Bekijk onze mogelijkheden ›
Dagje Texel WhatsApp
Goedendag, we helpen je graag met al je vragen voor jouw geslaagde dagje Texel. Van ma-za van 14-17u beantwoorden we je vragen direct.