Page content

teamuitje texel

Teamuitje op Texel?

Een teamuitje op Texel is een perfecte manier om met collega’s of teamgenoten elkaar beter te leren kennen. Dagje Texel helpt jullie hierbij! Wij bieden al sinds jaren vele mogelijkheden voor een gezellig teamuitje op Texel; het grootste Waddeneiland van Nederland. Zo organiseren we verschillende teamtrainingen en workshops waarbij gezelligheid en teambuilding goed samengaan. Een aantal mogelijkheden zijn:

 

 

Jullie teamuitje op Texel compleet geregeld

Een teamuitje op Texel is pas écht genieten als alles goed geregeld is en jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Wij bellen, regelen en dubbelchecken tot elk detail van het uitje vastligt en iedereen onbezorgd kan genieten! Wij garanderen dat iedereen van het team nog lang zullen napraten over een geslaagde dag op Texel. Naast workshops organiseren wij ook verschillende sportieve activiteiten, citygames, rondleidingen en boottochten op Texel. Eventueel in combinatie met heerlijk eten. De volgende activiteiten zijn perfect voor een uitje met het team of collega’s en zijn inclusief een diner naar keuze:

 

 

Teamuitjes op maat georganiseerd

Kies een datum en tijd voor het teamuitje naar Texel en wij doen de rest. We organiseren het programma op maat op basis van jullie groepsgrootte, wensen en budget. Jullie ontvangen vrijblijvend een offerte met onze ideeën en bijbehorende kosten overzichtelijk op een rijtje. Of jullie nu een krap of ruim budget hebben, voor elk budget kunnen we een personeelsuitje organiseren met maximaal effect. We passen de offerte net zo lang aan tot jullie 100% tevreden bent en leggen bij akkoord het programma voor jullie vast. Zo kunnen jullie onbezorgd genieten van een leuk teamuitje op Texel Wij het regelwerk, jullie de voorpret!

 

Dagje Texel staat voor jullie klaar

Ons creatieve en enthousiaste team denkt graag met jullie mee om het teamuitje op Texel tot een succes te maken. Van de mooiste rondleidingen tot de spannendste smartphonegames: wij hebben ervaring met alle mogelijke groepsactiviteiten op en rondom Texel. Hebben jullie vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jullie graag verder met vrijblijvend advies en tips!