Page content

School arrangementen texel

School arrangementen

Speciaal voor scholen hebben we een aantal arrangementen samengesteld met een middag c.q. avondprogramma voor scholen die op Texel zijn. Of het nu gaat om een school die met de chartervaart, een werkweek of een kamp hier zijn. Alle scholen zijn welkom!

 

 

Bowlen, pizza-eten en busvervoer arrangement

Opgehaald vanaf elke locatie op Texel met een bus van ons en vervolgens gaan we richting het Vakantiepark De Krim waar de hele school lekker een uurtje kan bowlen. Na afloop eten we met zijn allen een pizza voor slechts € 17,50 per persoon.

 

Zwemmen, snackmenu en busvervoer

De bus rijdt voor op elke locatie op Texel en rijdt naar het nieuwste en moderne zwembad van Vakantiepark De Krim. De hele school kan lekker zwemmen, en na afloop een snackmenu (frites, kroket/frikandel en drankje) voor slechts € 19,00 per persoon.

 

Lasergamen, glow in the dark Midgetgolf, snackmenu en busvervoer

Super compleet pakket met een ronde lasergamen, glow in the dark Midgetgolf, een overheerlijk snackmenu bestaande uit frites, de keuze uit een kroket of frikandel en een drankje. Inclusief busvervoer vanaf elke locatie op Texel voor slechts € 20,00 per persoon

 

Bovenstaande arrangementen zijn op basis van 30 personen, en onder voorbehoud van beschikbaarheid.