Page content

groepsaccommodatie texel OUD

Groepsaccommodatie nodig op Texel?

Als lokale inwoners van Texel weten wij welke groepsaccommodatie het beste past bij jullie groep en budget. Het hele jaar door zijn er diverse soorten accommodaties te huur op het eiland, van simpel basic tot super-de-luxe villa’s.

 

 

Schoolkamp naar Texel

Vele scholen weten het al heel erg lang, een schoolkamp of werkweek op Texel is gewoon het slimste. Er eventjes helemaal uit, maar wel alle voorzieningen én activiteiten die je graag wil doen met de leerlingen. Of het nu om een basisschool gaat of een Universiteit. Texel heeft voor alle groepen wat te bieden.

 

Teambuilding met collega’s

Eens een keertje niet in een hotel overnachten, maar gezellig met z’n allen in één accommodatie? Dan is een groepsaccommodatie wel zo leuk, vaak een gezamenlijke ruimte voor gezellige (avond) activiteiten maar ook samen eten (of zelf koken). Het zijn allemaal ingredienten die je team nog hechter maakt. Natuurlijk kijken we naar de wensen en is het allang niet meer zo dat je persé op volle slaapzalen slaapt.

 

Activiteiten voor groepen

Graag helpen we je met invulling voor een geslaagd uitje naar Texel. Sommige activiteiten kunnen we zelfs starten vanaf elke groepslocatie op het eiland. En natuurlijk zorgen we voor passend vervoer of fietsen als jullie dat wensen