powerboat op de waddenzee bij texel

Het ultieme stoere mensen uitje

Dare 2 explore Texel

Knallen en gaan...

Op de solex

We starten de dag met een heuse solex waarop de iedereen lekker een rondje Texel kan gaan rijden. Na een korte instructie van onze solex instructeur gaan jullie op pad. Na een tijdje rijden wordt het tijd voor een bakkie koffie met lekkere koek (of thee natuurlijk).

 

Knallen over de Waddenzee

Als de koffie in de man zit rijden we richting de haven van Oudeschild waar we de zeebenen eens zullen testen met een heuse RIB Experience. Oftewel we stappen aan boord van een powerboat  die met veel geweld over de golven van de Waddenzee zal knallen. Je valt direct door de mand als je geen stoere man bent! Aan wal gekomen is het wel tijd voor lunch, dat doen we met een vislunch, kibbeling met friet en fris.

 

Actief op het strand

In de middag rijden we met de solex naar het strand waar we gaan powerkiten, de kracht van de wind gaan ervaren, maar ook een sport waarbij je de techniek zo goed mogelijk moet benutten. Succes gegarandeerd!!

De solex laten we nu maar eens achter, want het is tijd voor een barbecue op het strand met een biertje!Blijven jullie op Texel?

Dan kunnen we tevens zorgen voor diverse soorten overnachtingen waarbij het ook mogelijk is om als stoere mensen natuurlijk in de natuur (tent) te overnachten om echt het back2basic gevoel te krijgen.

In de ochtend een bootcamp?


Laat het ons weten, wij regelen het voor jullie…

 

op de solex texel over