Touwtrekken naar het nieuwe normaal?
02 februari 2021 
0 min. leestijd

Touwtrekken naar het nieuwe normaal?

Vandaag schrijven we dinsdag 2 februari 2021, de persconferentie is vandaag weer geweest. Lock down verlenging tot in ieder geval 2 maart.

Wederom een periode van minimale contacten, geen groepen en dus al helemaal geen groepsuitjes. Voor ons als specialisten in leuke bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vrijgezellen en vriendenfeesten de tijd om wel positief te blijven. Daarom vandaag maar een prachtige foto van een touwtrek actie waarbij de winnende partij buiten beeld blijft.

Corona moe ach, we zijn blij dat we op Texel de dans redelijk ontspringen, we met onze eilanders zoveel als mogelijk ons houden aan alle maatregelen, blij dat we een redelijk groot eiland hebben dat overal het algemeen klein bevolkt is. En laten we hopen dat de maatregelen én het corona vaccin tegen de voor ons zo mooie zomermaanden helpen om alles onder controle te krijgen.

Voor nu hebben we gelukkig wel veel natuur, veel  moois om van te genieten. Daarom kijk ik graag met iedereen alvast naar de toekomst, het moment dat we weer vrij en blij overal mogen staan waar we willen. Dat onze bedrijven weer leuke uitjes organiseren, er lekker op uit kunnen gaan.

#staysafe

Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en gek van Scouting
Reactie plaatsen