Page content

Bedrijfsuitje oud

Op zoek naar een bedrijfsuitje Texel?

bedrijfsuitje texel

 

Wat ons betreft begint het bedrijfsuitje al bij jullie op locatie, want in samenwerking met onze vaste partner Texeltours verzorgen wij al jaren busvervoer voor bedrijfsuitjes naar Texel.

Dagje Texel organiseert complete bedrijfsuitjes op Texel. Van een middagje Texel tot een dagje Texel of zelfs een compleet weekend. Natuurlijk helemaal naar uw wens en budget!

 

De leukste bedrijfsuitjes op Texel

Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje op Texel en doen ons uiterste best om het programma vlekkeloos aan te laten sluiten bij uw wensen en budget. Tijdens het uitje is er altijd een Texelse begeleid(st)er aanwezig die zorgt dat alles goed verloopt. Het enige dat jullie hoeven te doen is genieten van jullie bedrijfsuitje op Texel.

In overleg met u stellen wij het (activiteiten) programma vast voor het bedrijfsuitje. Afhankelijk van budget, de mobiliteit van de deelnemers en de mogelijkheden lokaal op Texel is alles mogelijk!

Wat te denken van een Texel weekend voor de personeelsleden met alle familieleden? Of een verrassingsuitje met de bestemming Texel zo lang mogelijk onbekend?

 

Inspiratie opdoen voor een bedrijfsuitje Texel

Op onze website hebben we al enkele bedrijfsuitjes als voorbeeld, maar natuurlijk passen we het programma zo aan dat het past bij jullie eigen bedrijf. Ter inspiratie:

Comment Section

0 reacties op “Bedrijfsuitje oud

Plaats een reactie


*