Page content

Oud Bedrijfsfeest

Uw bedrijfsfeest op Texel

Op Texel worden er jaarlijks vele bedrijfsfeesten en events georganiseerd. Het is dan ook voor (grotere) groepen een ideale locatie. Natuurlijk staan wij klaar voor u met onze lokale kennis en knowhow van de organisatie van bedrijfsfeesten. Zo hebben wij bijvoorbeeld eigen bussen, solexen, hostessen en nog veel meer!

 

Feestje vieren

Uw uitje goed afsluiten met een gezellig feest op de laatste avond van uw verblijf op Texel? Dat is zeker mogelijk, er zijn diverse feestlocaties op het eiland die een breed scala aan mogelijkheden biedt. Enkele voorbeelden:

 

Uw eigen (deel van) strandpaviljoen Paal 17? Het is mogelijk om dit paviljoen af te huren, wat te denken van de bovenverdieping van het strandpaviljoen. Deze biedt plek voor circa 50-70 personen. Het is boven het paviljoen heerlijk genieten op het dakterras met uitzicht over het strand en de zee. Ook het direct naastgelegen strandpaviljoen Zomers is echt een aanrader

strandpaviljoen paal 17

Een andere mooi locatie op het strand is Strandpaviljoen Paal 19 Zusje. Een bijzondere locatie direct op het strand aan de rand van badplaats de Koog. Is het feestje afgelopen? Dan kunt u nog even een van de gezellig kroegjes bezoeken in de Koog. Zusje bied ook alle mogelijkheden om lekker te eten en een gezellig feest te organiseren.

Hiernaast zijn er nog meer verschillende locaties in de dorpen of op andere strandpaviljoens. Wij horen graag wat uw wensen en ideeën zijn en dan gaan we graag opzoek naar de meest geschikte locatie voor uw feest.

 

Muziek

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek. Ook hier kunnen wij bij helpen. Texel heeft verschillende Dj’s van jong tot oud die al veel ervaring hebben met het draaien op kleinere en grotere feesten.

Zo kennen wij onze DJ Marco van Sambeek. Na jaren ervaring weet hij er altijd een feestje van te maken! Naast dat hij op elke gelegenheid kan draaien, heeft hij ook een leuk oud camperbusje waarmee hij op locatie kan komen om daar een plaatje te draaien.

Niek Zuidhof is ook een van onze vaste DJ’s tijdens een feest. Hij bied verschillende thema’s aan waar je uit kunt kiezen, bijvoorbeeld jaren ’90 of foute muziek. Natuurlijk doet hij ook verzoeknummertjes!

Dit zijn natuurlijk niet de enige DJ’s op het eiland. Voor een wat jonger publiek die meer van Dance en House muziek houden, kennen wij ook jongere DJ’s op het eiland met ervaring.

Toch liever een leuke band tijdens jullie feestavond? Ook dat is mogelijk. Wij zorgen voor een mooi podium waar zij op kunnen spelen. Natuurlijk mogen jullie ook zelf een band, dj of artiest meenemen naar het eiland. En als laatste is het ook mogelijk om zelf een plaatje te draaien op de locatie en er een feestje van te maken.

 

Events Texel

Bent opzoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement? Dan is Texel wellicht de ideale locatie. Op de veerboot ervaart u direct het vakantie gevoel door de frisse zeelucht.

Op het eiland staat sinds 2018 een prachtige evenementenhal. De Evenementenhal Texel is een moderne, aantrekkelijke, multifunctionele evenementenhal. Hier kunnen evenementen, concerten, beurzen en congressen plaats vinden.

evenementenhal texel

 

In de foyer hangt een intieme sfeer die doet denken aan een theater of luxe hotellobby. De foyer biedt ruimte aan zo’n 200 bezoekers en in de grote hal is de capaciteit 1000 personen!

De evenementenhal is 30 bij 60 meter, met een hoogte van 10 meter. De hal beschikt over de modernste technische apparatuur op het gebied van licht en geluid. Hierdoor is het mogelijk om zowel een kleine intieme sfeer te creëren tijdens een diner of een een groot licht spektakel tijdens een muziekoptreden.

Een kleinere locatie nodig voor uw event, omdat u groep met minder personen zal zijn? Ook daar weten wij raad mee.

Een idee opgedaan voor een feest of event tijdens een uitje naar Texel? Of benieuwd wat wij u nog meer kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.